Nem volt partiban a Veszprém

A hazai Aramis magabiztosan tartotta otthon mindhárom pontot az 1. FCV-vel szemben a hétfői összecsapáson.

Jól kezdődött a mérkőzés, hiszen az első percben sikerült megszereznünk a vezetést Vas Feri szemfüles találatával. Sajnos több babér nem is termett nekünk a mérkőzésen. Az Aramis folyamatos nyomás alatt tartotta a kapunkat és csak Revinek volt köszönhető, hogy a 6. percben sikerült egyenlíteni, a 8. percben a vezetést megszerezni a hazaiaknak. Mi próbálkoztunk, de erőtlen támadásokkal nem sok veszélyt jelentettünk az Aramis kapujára. A félidő vége előtt még egy találatot jegyeztek a hazaiak, így 3:1-es eredménnyel vonultak pihenőre a csapatok.

A második játékrészben sem változott a játék képe és látszott a mérkőzésen, hogy ma nincs egy súlycsoportban a két együttes. A 25. percben egy kontratámadást fejezett be góllal az Aramis. Megpróbálkoztunk a 5:4-es játékkal is, de továbbra is veszélytelenek maradtunk a kapura.

Összességében az Aramis a játék minden elemében jobb volt nálunk és megérdemelten győztek. A csapatunk fásult és indiszponált játékot produkált. Természetes a hullámvölgy az eddigi eredmények után, bízunk benne kiértékelve a vereséget minél hamarabb kilépünk belőle - nyilatkozta Rajki Tamás, a klub ügyvezető elnöke.

Colorspectrum Aramis - 1. Futsal Club Veszprém 5:1 (3:1)

Budaörs, vezette.: Farkas (Czinder, Horváth Z.)

Aramis: Soós - Németh P., Frank P., Roni, Birinyi, csere: Ledő, Lipők (kapusok), Sámson, Korozmán, Frank T., Gorjánácz, Vas Á.,Bognár, Jováncai
Vezetőedző: Frank Tamás

Veszprém: Revaland - Gulyás, Tatai, Bormisza G., Vas F, csere: Sárdi (kapus), Bényi, Tar, Boromisza D., Marton, Finta, Szabadfi
Vezetőedző: Madarász János

Gólszerzők: Bognár a 6., Roni a 8., Németh P. a 20., Gorjánácz a 25., Vas Á. a 40. percben, illetve Vas F. az 1. percben.
Sárga lap: Boromissza G. a 30., Boromissza D. a 32. percben.
Piros lap: Sámson a 37. percben.