Haladással küzd meg a VFC az utolsó bajnokin

Az NB-II Nyugati Csoport őszi idényének 15. fordulójában kerül sor a Veszprém FC – Haladás II. labdarúgó mérkőzésre a Egyetemi Stadionban.

A találkozó játékvezetője Radványi Ádám lesz, az asszisztensek Horváth Zoltán és Szeles Krisztina, az ellenőri feladatokat pedig Vavika Ferenc látja el.

Ellenfelünk az elmúlt fordulóban, hazai pályán a Zalaegerszeget fogadta és 2:2 arányú döntetlent ért el. Az eddig lejátszott 14 mérkőzésükből 5 alkalommal győztesen vonultak le a pályáról, 5 esetben megosztoztak ellenfelükkel a pontokon, s 4 vereséggel rendelkeznek. Gólkülönbségük pozitív, 21 szerzett találatukkal szemben 20 gólt kaptak.


Fotó: archív

A Veszprém FC legutóbb 2-1 arányú vereséget szenvedett idegenben, a tabella harmadik helyét elfoglaló Kozármisleny csapata ellen. Együttesünk így jelenleg tízedik a tabellán, mai ellenfelünk két hellyel előttünk, a 8. pozíciót foglalja el a táblázaton. A Veszprém FC és a Haladás II. korábban nem játszott egymás ellen tétmérkőzést.

Vágó Attila a Veszprém vezetőedzője: Utolsó hazai bajnoki mérkőzésünkön, várhatóan NB I. játékosokkal megerősített Szombathelyi Haladás érkezik hozzánk, ahol Kenesei mellett Korolovszky és Guzmics is valószínűleg játéklehetőséget kap, a sok tehetséges fiatal játékos mellett. Nekünk más lehetőségünk nincs, mint győzni ezen a rendkívül fontos mérkőzésen, hiszen nagyon hiányoznak a korábbi mérkőzéseken elvesztett pontjaink. Hevesi-Tóthra továbbra sem számíthatok sérülése miatt, mellette Czvetkó, Ihász, Burcsik és Hanák játéka is kérdése a vasárnapi találkozón. A hétvégi, Kozármisleny elleni mérkőzésen kiállított Leitold eltiltás miatt nem szerepelhet. Biztos vagyok abban, hogy minden játékosom alázattal, megfelelő keménységgel és nem utolsósorban sportszerűen küzd a sikerért a Haladás II. ellen. Szeretnénk győzelemmel búcsúzni közönségünktől a téli szünet előtt. Hajrá Veszprém!

A szombati találkozó első 100 fizető nézője ismét megkapja a belépője mellé a Veszprém FC „Hosszabbítás” című szurkolói lapját.

2012.11.25. 13:00 Veszprém FC - Haladás II., helyszín: Egyetemi Stadion