Év sportpillanata – sorsoltunk

Kisorsoltuk a 2011. év veszprémi sportpillanatához kapcsolódó nyereményjátékunk nyerteseit, gratulálunk a szerencséseknek!

Olvasóink szavazata alapján 2011. év veszprémi sportpillanatának első helyezettje az MKB Veszprém KC Pick Szeged elleni győzelme és bajnokavatója lett. A második helyen a VEDAC kalapácsvetőjének, Pásztor Bencének a Veszprémben dobott világcsúcsa lett, a képzeletbeli dobogó harmadik fokára pedig a VESC férfi kosárlabdacsapata állhatott fel a Pápa elleni megyei rangadó megnyerésével. A VESC Röplabda Szakosztálya, a Veszprémi Röplabda Club, a Veszprémi Judo SE, a Veszprémi Dózsa SC, a Veszprém Barabás KC, a Veszprémi Taekwon-do Klub, az 1. Futsal Club Veszprém, a VESC Lizards és a Veszprém FC képviselője is egy-egy oklevelet vehetett át a városi sportévzáró ünnepségen.

Három olvasónk – párjával/vendégével együtt – eltölthet egy kellemes napot a Betekints Hotel új wellness részlegében, további három olvasónk pedig egy-egy darab 20, 10 és 5 lecsúszásra szóló bérletet nyert a balatonfűzfői Balatoni Bob pályára, ahol télen is lehetőség nyílik a szórakozásra.

Wellness belépőt nyertek:
Varga Krisztina, Barla Szabó Viola, Csillag Tamás
Bob bérletet nyertek:
20 lecsúszás: Vecsei Mária
10 lecsúszás: Faragó Andrea
5 lecsúszás: Haizler Ildikó

Gratulálunk a nyerteseknek, e-mailben értesíteni fogjuk őket, köszönjük minden olvasónknak a szavazatokat, és bízunk benne, hogy a jövőben is számíthatunk rájuk, és részt vesznek szavazásainkon, nyereményjátékainkon! Jelenleg is zajlik egy nyereményjáték, melynek első fordulóját már ki is sorsoltuk: Az Oli e Gino Pizzéria és Étterem jóvoltából hat hónapon keresztül, havonta 5 db pizzát sorsolunk ki. Nincs más dolgod, mint megadni a neved, e-mail címed, és kiválasztani a legördülő menüből azt a pizzát, amit szeretnél megnyerni.