A Kaposvár ellen nyerni kell

Az NBII Nyugati Csoport tavaszi idényének 8. fordulójában kerül sor a Veszprém FC - Kaposvár II. labdarúgó mérkőzésre a veszprémi Egyetemi Stadionban. A találkozó játékvezetője Botló Béla lesz, az asszisztensi feladatokat pedig Iványi István és Nagy Tímea látják el.

Ellenfelünk az elmúlt fordulóban a Zalaegerszeg csapatát fogadta és 1-0 arányú vereséget szenvedett. Az eddig lejátszott 22 mérkőzésükből 4 alkalommal győztesen vonultak le a pályáról, 7 esetben megosztoztak ellenfelükkel a pontokon, s 11 vereséggel rendelkeznek. Gólkülönbségük negatív, 22 szerzett találatukkal szemben 37 gólt kaptak.


Fotó: archív

A Veszprém FC legutóbbi mérkőzésén, 1-1 arányú döntetlent játszott hazai pályán a Tatabánya FC csapata ellen. Csapatunk így jelenleg tizenegyedik a tabellán, mai ellenfelünk mögöttünk található, a 13. helyet foglalja el a táblázaton. A Veszprém FC és a Kaposvár korábban 1 mérkőzést játszott egymás ellen a másodosztályban. Ezen a találkozón 3-1 arányú vereséget szenvedtünk, az őszi mérkőzés hajrájában egy öngóllal tudtuk szépíteni.

Nagy Tamás a Veszprém vezetőedzője: Úgy érzem, hogy a Tatabánya elleni mérkőzésen győzelmet engedtünk ki a kezünkből. Vezettünk, de sajnos az utolsó percben történt figyelmetlenség miatt két ponttal kevesebb szerepel a nevünk mellett a táblázaton. A Kaposvár ellen nyerni kell, hogy megkezdjük a felzárkózást a tabellán. Biztos vagyok benne, hogy játékosaim mindent megtesznek a győzelem érdekében a Rákóczi ellen és akkor nem maradhat el a győzelem se. Hajrá Veszprém!

A szombati találkozó első 100 fizető nézője ismét megkapja a belépője mellé a Veszprém FC „Hosszabbítás” című szurkolói lapját. A Veszprém FC mérkőzéseire a szervezett iskolai csoportok ingyenesen léphetnek be, ezzel kapcsolatban a cd@veszpremfc.hu e-mail címen lehet érdeklődni!

2013. április 21. 17.00, Veszprém FC - Kaposvár II., helyszín: Egyetemi Stadion