Ismét felbőgnek a motorok az Arénánál

2013. április 7-én ismét felbőgnek a motorok és az adrenalin az egekbe szökik, amikor megkezdődik a Veszprém Szlalom idei első fordulója.

A 2007 óta működő kis csapat ismét kitesz magáért, hiszen nemcsak a versenyezni vágyó benzinvérűeknek szeretnének a kedvükben járni. A tavalyi évben nagy sikert aratott rendezvényekhez hasonlóan, ismét a Baleset megelőzés jegyében fognak zajlani a programok. Az autósokon kívül gondolnak a más járművekkel közlekedőkre is, ezért az SR Sport Egyesület és az SZ&T-T Rally Team, a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság Balesetmegelőzési Bizottságával és a Veszprémi Autós Motoros Iskola Kft. segítségével külön programokkal is várják az érdeklődőket.


Fotó: archív

A rendezvény segítséget nyújt a közúton való szabályok, a rutin és a biztonságos járműkezelés elsajátításához, de emellett kiélhetik magukat a száguldozni vágyó adrenalin függők is. Akik több ezren ott voltak az elmúlt évi veszprémi szlalom versenyeken, azok bizonyára izgalommal várják a folytatást. A látványos autózások és az időre kemény harcokat vívó pilóták, most is szép számmal képviseltetik majd magukat, hogy elragadják a szurkolók figyelmét.

A mezőnyben megtalálhatóak lesznek a szépen megépített vagy éppen széria utcai autók, vagy a brutális teljesítményű gépcsodák, csakúgy, mint a látványra kilincsel előre autózó BMW-k vagy Ladák. Akik a különleges autókat kedvelik azok is csorgathatják a nyálukat, mert a motorkerékpár motorral épített autók, a driftelő Suzuki, vagy a veterán Skoda Oktávia igazi élményt nyújthat nekik is.


Fotó: archív

A rendezők mindig új és újabb pályakialakítással rukkoltak elő és ez most sem lesz másképp. Az új nyomvonalban megtalálhatóak lesznek a szokásos pálya elemek, mint a bójalassítók és az eltolt bójakapuk, valamint a közönség és a driftesek egyik kedvence a körforgalom is.

A rendezvényről további információk: www.szlalomracing.atw.hu