Bécsi Nikolett öt éremmel tért haza a nemzetközi versenyről

A Padányi TKD Veszprém versenyzője, Bécsi Nikolett három arany-, egy ezüst- és egy bronzérmet szerzett az Eagles-kupa nemzetközi nyílt taekwondo versenyen.

A Padányi TKD. Veszprém klub két versenyzővel Bécsi Nikolett és ifi korosztályban Tóth András és nemzetközi bíróként, zsűri elnökként, Vajky László vett részt a nemzetközi versenyen. Nikolett már megszokott (formagyakorlat, küzdelem, erőtörés) három egyéni és két csapatversenyszámban összesen 5 érmet 3, arany egy ezüst, egy bronzérmet szerzett. Tóth András egyéni küzdelemben Nikihez hasonlóan tudatosan nehezítve saját küzdelmi esélyeiket, (nem a megszokott legkönnyebb súlykategóriában indultak) szintén magasabb súlycsoportban, most ezüstérmet szerzett. Előző két versenyén végigverve a mezőnyt, elsőként álhatott aranyéremmel a nyakában a dobog legfelső fokára.

Következő megmérettetés Bécsi Nikolettnek az októberi Szlovéniában, Koperben világkupán ahol ismét a megszokott három egyéni versenyszámában, formagyakorlatban, küzdelemben és erőtörés versenyszámban léphet ismét szőnyegre a világ számos versenyzőjével szemben.