Legfrissebb híreink

További híreink

Nyíltvízi úszók Vk: Bronzérmes a magyar váltó Szardínián
A magyar váltó a harmadik helyen végzett szombaton, a nyíltvízi úszók világkupa-sorozatának szardíniai állomásán.
A 400 méter gyors dobogóját is „kibérelték” a veszprémi úszók
Betlehem Dávid a keddi, 1500 méter gyorson aratott győzelme után szerdán 400 méteren is diadalmaskodott a Duna Arénában zajló országos bajnokság szerdai versenynapján.
Úszó ob: Betlehem nyerte a veszprémiek különcsatáját
Betlehem Dávid a nyerte 1500 méter gyorson a három olimpiai szintes különversenyét a Duna Arénában zajló országos bajnokság keddi nyitónapján.
Nyíltvízi úszó vk: Betlehem ötödik, Rasovszky tizenharmadik lett Egyiptomban
Fábián Bettina ezüstérmes lett a nyíltvízi úszók idei Világkupa-sorozatának nyitóversenyén, amelyet 10 kilométeren az egyiptomi Soma Baynél rendeztek meg szombaton. A férfiaknál legjobb magyarként Betlehem Dávid ötödikként ért célba.
Hosszútávú medencés ob: Betlehem Dávid 1500 méteren is nyert
A pénteki 10 000 méter után a vasárnapi 1500 méteres versenyt is Betlehem Dávid és Mihályvári-Farkas Viktória nyerte meg a Veszprémben rendezett medencés hosszútávúszó országos bajnokságon.
Hosszútávú medencés ob: Betlehem Dávid nyert 10 ezer méteren
A férfiaknál Betlehem Dávid címét megvédve diadalmaskodott, míg a nőknél Mihályvári-Farkas Viktória nyert 10 ezer méteren az úszók hosszútávú medencés országos bajnokságán.
Betlehem Dávid óriási egyéni csúccsal negyedik 1500 méter gyorson
Betlehem Dávid óriási egyéni csúccsal a negyedik helyen végzett 1500 méter gyorson a dohai úszó-világbajnokság vasárnapi zárónapján.
Rasovszky Kristóf országos csúccsal ötödik 800 méteren
Rasovszky Kristóf országos csúccsal az ötödik helyen végzett 800 méteres gyorsúszásban szerdán a dohai vizes világbajnokságon.
Rasovszky egyéni csúccsal vb-döntős 800 méteren
Pádár Nikolett 200 méter gyorson, Márton Richárd pedig 200 méter pillangón jutott tovább a dohai úszó-világbajnokság keddi előfutamaiból, míg Rasovszky Kristóf 800 méter gyorson a döntőbe jutott.
Rasovszky tizenegyedik lett 400 méter gyorson
A dohai világbajnokság medencés úszóversenyeinek vasárnapi nyitónapján eldőlt, hogy a magyar 4x100 méteres férfi és női gyorsváltó is indulhat a párizsi olimpián.
1 2 3 4 5 ...