Legfrissebb híreink

További híreink

Az M4 indulása óta a legnézettebb műsor volt a magyar-norvég
Az M4 Sport eddigi legnézettebb műsora lett a vasárnap esti Magyarország-Norvégia Európa-bajnoki pótselejtező - közölte a Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alap.
Elhunyt Fülöp Márton
Hosszan tartó súlyos betegségben csütörtökön hajnalban, 32 éves korában elhunyt Fülöp Márton, a magyar labdarúgó-válogatott volt kapusa.
Bronzérmes a Lizards FT
A Lizards FT U15 számára ez volt az utolsó mérkőzés a magyar bajnokságban és a további mérkőzések eredményeitől függetlenül a 3. helyet szerezte meg, szoros csatában, a nagy rivális Vajda csapata mögött.
Hozták a kötelezőt idegenben
Kiütéses 14:2-es győzelmet aratott a Lizards Floorball Team U15-ös csapata Gödön.
Floorball: Felemás eredmények a hétvégén
A Lizards Floorball Team korosztályos csapatai felemás eredményeket értek el a hétvégén a Stadion munkacsarnokában.
Győzelem a visszavágón
Az idegenbeli siker után Veszprémben is megszerezte a győzelmet a Lizards Floorball Team U15-ös csapata a Phoenix ellen.
Vereség a fővárosiaktól
Izgalmaktól mentes, kiütéses 17-2-es vereséget szenvedett a Lizards FT U15-ös korosztálya a fővárosiakkal szemben.
Visszavágtak a Gyíkok
A Lizards Floorball Team U15-ös csapata számára eljött a visszavágási lehetőség a tavalyi utolsó bajnoki fordulóban elszenvedett vereség után.
Sikeres évkezdet U17-ben
Nagyon jól sikerült az évkezdet a Lizards Floorball Team U17-es csapat számára. Kiütéses 31-3-as győzelmet arattak a Dunaújváros ellen.
Floorball: Győzelem a Phoenix ellen
Egy nagyon jó mérkőzésen, egyre jobb formát mutató ellenfél ellen sikerült okos, higgadt játékkal megszerezni a győzelmet a Lizards FT U15-ös csapatának a fővárosiak ellen.
1 2 3 4 5 ...