Legfrissebb híreink

További híreink

Tizennégy érem a Ligadöntőn
Kimagaslóan szerepeltek a Veszprémi Egyetemi és Diák Atlétikai Club (VEDAC) U18-asés U20-as sportolói: a fővárosban megrendezett 5. Atlétikai Magyar Liga Döntőben összesen tizennégy alkalommal állhattak dobogóra. Ráadásul ketten teljesítményükkel a világranglista élére álltak.
Két bajnoki cím a serdülőktől
Két aranyérmet és több egyéni csúcsot hozott a Veszprémi Egyetemi és Diák Atlétikai Club (VEDAC) számára a Győrben megrendezett U16-os atlétikai magyar bajnokság.
Csapatmunka a csapatbajnokságon
Kilencedik helyen végzett a Veszprémi Egyetemi és Diák Atlétikai Club (VEDAC), valamint a székesfehérvári Hunyadi DSE duója az Atlétikai Magyar Csapatbajnokság döntőjében.
Érmek a legjobbak között
Három érmet és értékes helyezéseket szereztek a Veszprémi Egyetemi és Diák Atlétikai Club (VEDAC) versenyzői a hagyományos Atlétikai Magyar Szuper Liga Döntőben.
Kovács Tamás győzelme
Kovács Tamás, a Veszprémi Egyetemi és Diák Atlétikai Club (VEDAC) rutinos futója nyerte a Wizz Air Budapest Félmaraton tízkilométeres számát.
Rangos versenyen bizonyítottak
Nemzetközi mezőnyben is megállják a helyüket a Veszprémi Egyetemi és Diák Atlétikai Club (VEDAC) sportolói: ezt bizonyítja a közelmúltban, a Lantos Mihály Sportcentrumban megrendezett viadal is.
Ifi válogatott sikerek
Két arany- és két ezüstérmet, valamint egy negyedik és egy hatodik helyezést szereztek a VEDAC atlétái a csehországi Brnóban rendezett U18 Válogatott Viadalon, Kövér Fanni lett a legeredményesebb versenyző.
Világszínvonalú eredmények Veszprémben
Csekő Miklós a világranglista első, míg Csatári Jázmin a harmadik helyre lépett fel a dr. Papp Pál-Csermák József kalapácsvető emlékversenyen elért nagyszerű teljesítményével. A viadalon az ország legjobbjai vettek részt.
Újabb országos csúcs
Kövér Fanni újabb U18-as országos rekordot írt át: a közelmúltban megrendezett ifjúsági országos bajnokságon gerelyhajításban 59.04 méterre javította az általa április óta tartott csúcsot. Rajta kívül is kimagaslóan szerepeltek a Veszprémi Egyetemi és Diák Atlétikai Club (VEDAC) sportolói a rangos eseményen, hat versenyszámban szereztek válogatottságot.
Tapolcai emlékverseny Veszprémben
Augusztus 12-én, csütörtökön a Veszprémi Egyetemi és Diák Atlétikai Club (VEDAC) ad otthont a városi stadionban a hagyományos dr. Papp Pál-Csermák József Kalapácsvető Emlékversenynek.
1 2 3 4 5 ...