Legfrissebb híreink

További híreink

Hatvanötödik a sorban
A Balaton Bajnokság a Veszprémi Egyetemi és Diák Atlétikai Club (VEDAC) tradicionális nyári megmérettetése, amelyen a közelgő nyári nemzetközi viadalokra akár a szintteljesítés is elérhető.
Területiről az országosra
Több mint kétszáz U14 és U16 korú atléta versenyzett Veszprémben a korosztályos területi liga második fordulójában.
Ifi Eb-szint és rangos nemzetközi verseny
Tombor Kristóf szintet teljesített az U18 Európa-bajnokságra, a VEDAC atlétái rangos nemzetközi viadalon szerepelhettek.
Területi versengés után és előtt
Tizenhat érmet szereztek a VEDAC atlétái a két korosztálynak tartott területi vetélkedésen Győrben, ahol a nyugati régió egyesületei próbálhatták ki magukat. Kilenc arany-, négy ezüst- és három bronzérem volt a VEDAC-os termés.
Futóbajnok kapta a Szabó Ernő-díjat
A VEDAC Universiadé-győztes, hétszeres országos felnőtt csúcstartó, huszonkétszeres magyar bajnok, háromszoros Európa Kupa-győztes középtávfutója, Tóth Lívia kapta a rangos elismerést.
Két OB-n is remekül futottak
A hegyifutó és váltófutó országos bajnokságon is jól szerepeltek egyesületünk, a Veszprémi Egyetemi és Diák Atlétikai Club (VEDAC) futói.
Nemzetközi mezőnyben bizonyítottak
A VEDAC dobóatlétái két magas kategóriás európai, nemzetközi mezőnyt felvonultató viadalon értek el remek eredményeket.
Az első ob a megújult pályán
Ismét rangos atlétikai verseny házigazdája volt a Veszprémi Egyetemi és Diák Atlétikai Club (VEDAC), a Veszprémi Egyetemi Sport Club (VESC) és a Pannon Egyetem Testnevelési és Sport Intézete. A Magyar Egyetemi és Főiskolai Országos Bajnokságon közel kétszáz sportoló vett részt.
Egyre jobb eredmények
Honti Marcell és Szemán Kitti is OB-ezüstöt szerzett, remek VEDAC-os eredmények születtek a gödöllői Toplista versenyen is.
Biztató eredmények az idénynyitón
Két számban, kalapács- és diszkoszvetésben mérhették össze tudásukat a nevezők a Veszprémi Egyetemi és Diák Atlétikai Club (VEDAC) hagyományos évadnyitó dobóversenyén.
1 2 3 4 5 ...