Legfrissebb híreink

További híreink

Fuss az iskoládért!
Vasárnap új helyszínen, de a korábban megszokott lendülettel rendezik meg a Fuss az iskoládért! futóversenyt, a Valeo-Rotary Futónapot.
Megnyitott a Dobogó!
Megújult a veszprémi stadion büféhelysége, mely az igényeket figyelembe véve, széles termékpalettával várja a sportbarátokat.
Bemutatkozott Veszprém a Futókörök Napján
Egyidőben 25 helyszínen rendezték meg a Futókörök napját, az újoncként belépő Veszprém is kitett magáért, közel 2500 kilométert teljesített.
Elhunyt Németh Gábor
Súlyos betegség után, életének 76. évében elhunyt Németh Gábor, a Bakony Vegyész TC és a Veszprém Beton KC egykoron működött női kézilabdacsapatainak vezetőedzője.
Mozdulj Veszprém!
Számos ingyenes sportolási lehetőséggel várja a lakosságot a VESC, a VEDAC és a Pannon Egyetem május 6-án, szombaton a Magyar Sport napján.
Elhunyt Varjú Vilmos
Életének 57. évében tragikus hirtelenséggel elhunyt Varjú Vilmos, az Elektromos SE és a VÁÉV Bramac egykori válogatott játékosa.
Elhunyt Jurij Zsitnyikov, a Veszprém korábbi kézilabdázója
Hatvankét éves korában elhunyt Jurij Zsitnyikov, a Veszprém korábbi magyar válogatott kézilabdázója, adta hírül közösségi oldalán a klub szerdán.
Elhunyt Csapó Gábor
Hetvenkét esztendős korában elhunyt Csapó Gábor olimpiai, világ- és Európa-bajnok vízilabdázó.
Elhunyt Mészöly Kálmán
Nyolcvanegy éves korában hétfőn elhunyt Mészöly Kálmán 61-szeres válogatott labdarúgó, aki szövetségi kapitányként három időszakban irányította a magyar nemzeti együttest.
Élsportolók a civil életben
Aktív és visszavonult élsportolók a munkaerőpiacon címmel tartottak konferenciát szeptember 19-én, a Pannon Egyetemen.
1 2 3 4 5 ...