Legfrissebb híreink

További híreink

Veszprémből is rajtol egy szakasz a Tour de Hongrie-n
Siófokról rajtol és budapesti etappal végződik a május 12. és 16. között sorra kerülő Tour de Hongrie országúti kerékpáros körverseny.
Turánék nyerték a Mikulás-ralit
A Turán Frigyes, Bagaméri László páros nyerte a vasárnapi Mikulás-ralit, az országos bajnokság idei utolsó futamát, a bajnoki címet pedig a versenyen negyedikként záró Hadik András, Kertész Krisztián duó szerezte meg.
Giro d'Italia: lemondták a magyarországi szakaszokat
A koronavírus-járvány miatt biztossá vált, hogy nem rendezik meg Magyarországon a Giro d'Italia országúti kerékpáros körverseny idei első három szakaszát.
A Klausz-Csányi kettős nyerte a Mikulás Rallye-t
Klausz Kristóf először nyerte a Mikulás Rallyt, miután a leggyorsabbnak bizonyult az idei veszprémi versenyen. A második Bútor Róbert, míg a harmadik Balogh János lett.
Óriási volt az érdeklődés az őszi teljesítménytúrára
A jó helyszínválasztás, a festői környezet és az időjárás is hozzájárult ahhoz, hogy minden a helyére kerüljön és közel 250 kerékpáros vágjon neki a Badacsony 200 kerékpáros teljesítménytúrának október közepén.
Több mint 200 bringást várnak a hétvégén Badacsonyba
Első alkalommal kerül megrendezésre a Badacsony 200 elnevezésű kerékpáros teljesítménytúra Badacsonytomajról. A túra távjai a Balaton-felvidéken és a Keszthelyi-hegységen keresztül haladva érintik a jövő évi Giro d'Italia több szakaszát is.
Ismerkedj a 2020-as Giro d'Italia útvonalával október 13-án!
Új kerékpáros túrával gazdagodik a Balaton-felvidék és a Keszthelyi-hegység az ősszel. A Badacsony 200 országúti kerékpáros teljesítménytúra a Balaton második vonalának kevésbé felkapott helyein is végigkalauzol, érintve a jövő évi Giro d'Italia útvonalát is.
Matt Hall győzött Zamárdiban, Sonka vezet összetettben
Az ausztrál Matt Hall nyerte a Red Bull Air Race gyorsasági műrepülő versenysorozat magyarországi futamát vasárnap Zamárdiban. A címvédő cseh Martin Sonka negyedik lett, és ezzel átvette a vezetést az összetettben.
Bútorék győztek, Vinczéék kiestek
A Bútor Róbert, Tagai Róbert kettős nyerte a vasárnap rendezett Veszprém-ralit, az országos bajnokság negyedik fordulóját. Az összetettben élen álló Vincze Ferenc, Bacigál Igor duó a második gyorsasági szakaszon feladni kényszerült a viadalt.
Kerékpárverseny a veszprémi várban
Közel száz bringás érkezett a Veszprémi Óváros térre 2018. október 6-án, hogy a tavalyi év után idén is az ország legszebb díszletének használja a veszprémi várat.
1 2 3 4 5 ...