Legfrissebb híreink

További híreink

Lékai Máté a válogatott stabilitását emelte ki
Lékai Máté csapatkapitány kiemelte, hogy a magyar férfi kézilabda-válogatott jó teljesítményt nyújtott és viszonylag stabil maradt a németországi olimpiai kvalifikációs Európa-bajnokságon, amelyen története legjobb eredményét elérve ötödik lett.
A szlovénok legyőzésével ötödik lett a magyar válogatott
A magyar férfi kézilabda-válogatott fennállása legjobb Európa-bajnoki helyezését elérve ötödik lett az olimpiai kvalifikációs kontinenstornán, mivel péntek délután 23-22-re legyőzte Szlovéniát a kölni helyosztón.
Oda a Veszprém hazai veretlensége, a Haladás nyerte a rangadót
Küzdeni tudásból jelesre vizsgázott, de nem tudott pontot szerezni a címvédő, éllovas Haladás vendéglátójaként csütörtökön a Veszprém a futsal NB I alapszakaszának utolsó előtti körében.
Bodó Richárd számára nagy motivációt jelent az ötödik hely
A balátlövő Bodó Richárd számára nagy motivációt jelent, hogy a magyar férfi kézilabda-válogatott pénteken megszerezheti az ötödik helyet az olimpiai kvalifikációs Európa-bajnokságon.
Andó: szeretnénk jó szájízzel elhagyni a tornát
A kapus Andó Arián úgy fogalmazott, a magyar férfi kézilabda-válogatott játékosai szeretnék jó szájízzel elhagyni az Európa-bajnokságot, amelyen pénteken Szlovénia ellen az ötödik helyért játsszák utolsó mérkőzésüket.
Ligetvári szerint a visszarendeződéssel volt a legnagyobb gond
A balátlövő Ligetvári Patrik szerint a visszarendeződéssel volt a legnagyobb gondja a magyar férfi kézilabda-válogatottnak, amely szerdán 35-32-re kikapott az olimpiai címvédő Franciaországtól az Európa-bajnokság kölni középdöntőjének utolsó fordulójában.
Vereség a franciáktól, az ötödik helyért játszhat a magyar válogatott
A magyar férfi kézilabda-válogatott az ötödik helyért játszhat az olimpiai kvalifikációs Európa-bajnokságon, mivel szerdán 35-32-re kikapott az ötkarikás címvédő Franciaországtól a középdöntő utolsó fordulójában Kölnben.
Rosta Miklós élete legemlékezetesebb napjain van túl
A beálló Rosta Miklós élete legemlékezetesebb napjain van túl, hiszen vasárnap Szegedre utazott, ahol hétfőn megszületett a fia, majd visszatért az Európa-bajnokságon szereplő magyar férfi kézilabda-válogatotthoz, és este mind a hat lövését gólra váltotta a házigazda Németország elleni középdöntős mérkőzésen.
Imre Bence: talpra fogunk állni
Imre Bence kijelentette, az Európa-bajnokságon szereplő magyar férfi kézilabda-válogatott talpra fog állni a házigazda Németországtól elszenvedett 35-28-as vereség után.
Hétgólos magyar vereség a házigazda németektől
A magyar férfi kézilabda-válogatott 35-28-ra kikapott hétfőn a házigazda Németországtól az olimpiai kvalifikációs Európa-bajnokság kölni középdöntőjének harmadik fordulójában, ennek ellenére matematikai esélye még van az elődöntőbe jutásra.
1 2 3 4 5 ...