Legfrissebb híreink

További híreink

Indul a Mozdulj Balaton! szabadidős programsorozat
Az idén 20. alkalommal rendezik meg a Mozdulj Balaton! nyári szabadidős programsorozatot.
Megalakult a Magyar Mölkky Szövetség
A finn eredetű szabadtéri ügyességi sport hazai sportszövetségét Veszprémben alapították meg az idei Juhannus napon.
Európa-bajnok a veszprémi vívó!
Fantasztikus sikert ért el Imreh László, a Veszprémi Egyetemi Sport Club vívó szakosztályának vezetője.
Badar Gergő Veszprémben sem lassított
Először rendezték meg a Spirit Veszprém Triatlon Fesztivált a hétvégén.
Megnyílt az eplényi sípálya
Megnyitotta kapuit az eplényi sípálya szerdán, két felvonó üzemel a síarénában - közölte a létesítmény üzemeltetője az MTI-vel.
Nagyot küzdött Badar Gergő Nagyatádon
Szombaton rendezték a hosszú távú országos bajnokságot, Nagyatádon, ahol Badar Gergő címvédőként állt rajthoz. A Veszprémi Egyetemi Sport Club versenyzője az úszást követően az élmezőnyben volt, majd a kerékpározás után tetemes előnnyel vezette a viadalt.
Badar Gergő ismét a dobogón!
Második helyen végzett Badar Gergő a triatlonosok rövid távú országos bajnokságán, Tatán. A Veszprémi Egyetemi Sport Club versenyzője 1 óra 56 perc 20 másodperc alatt teljesítette az 1500 méter úszásból, 40 kilométer kerékpározásból, majd 10 kilométer futásból álló távot.
A Raiffeisen Fifty-Fifty rekordidővel nyerte az 54. Kékszalagot
A Józsa Márton kormányozta Raiffeisen Fifty-Fifty rekordidővel, 7 óra 13 perc 21 másodperccel nyerte az 54. Kékszalag Raiffeisen Nagydíjat csütörtökön Balatonfürednél. Második helyen a Team Kaáli, harmadikon a Prospex Delta ért célba.
Elrajtolt a mezőny Balatonfüredről
Elrajtolt az 54. Kékszalag Raiffeisen Nagydíj mezőnye csütörtök reggel Balatonfüredről, a szervezők tájékoztatása szerint 516 hajó nevezett idén a tókerülő versenyre, fedélzetükön több mint 2500 vitorlázóval.
Kékszalag: Több mint 600 hajóra számítanak a szervezők
Várhatóan több mint 600 hajó indul a csütörtök reggel rajtoló 54. Kékszalag Raiffeisen Nagydíj vitorlásversenyen Balatonfüredről - hangzott el az esemény szerdai sajtótájékoztatóján.
1 2 3 4 5 ...