Legfrissebb híreink

További híreink

Mankó után újra kézilabda
Hosszú sérülés után elkezdte az edzéseket az MKB Veszprém KC egyik legnépszerűbb játékosa, Marko Vujin. A többhónapos kihagyás megviselte Markot, de feltüzelte magát, és kész arra, hogy bizonyítson önmagának, a csapatnak, a veszprémi szurkolótábornak, és elhunyt barátjának, Marian Cozmának.
Számára semmi sem akadály
A VEDAC sportolója, Minczér Albert eltökélten készül az idei szezonra, a nyári Európa-bajnokságra már megfutotta a szintet, és a következő feladatok mellett már a Londoni Olimpia lebeg a szeme előtt, céltudatosan építi pályafutását.
Rendhagyó évértékelés
A Fehérvár elleni mérkőzés után Gyurka János értékelte a Veszprém Barabás KC egész éves teljesítményét.
Legyen hazai pálya hangulat!
A veszprémi játékosokkal tűzdelt magyar válogatott szövetségi kapitányát, Csoknyai Istvánt kérdeztük a januári EB-ről.
Új kedvencek - IV. rész: Kalcsó Gábor
Új kedvencek sorozatunkban a sportbarátok megismerhetik a városunkba érkezett új igazolásokat, sorra vesszük az összes csapatot a kézilabdától a kosárlabdán át a röplabdáig. Sorozatunk negyedik részében a Veszprém FC középpályásával, Kalcsó Gáborral beszélgettünk.
Négy közé jutás a cél a kosarasoknál
Új kedvencek – III. rész: Gerstmár Renáta
Új kedvencek sorozatunkban a sportbarátok megismerhetik a városunkba érkezett új igazolásokat, sorra vesszük az összes csapatot a kézilabdától a kosárlabdán át a röplabdáig. Sorozatunk harmadik részében Gerstmár Renátával, a Veszprém Barabás KC csapatkapitányával beszélgettünk.
Új kedvencek – II. rész: Földes Kata - „Gyuresz személyében egy olyan erőt érzek, ami mindenkit ösztönöz.”
Új kedvencek sorozatunkban a sportbarátok megismerhetik a városunkba érkezett új igazolásokat, sorra vesszük az összes csapatot a kézilabdától a kosárlabdán át a röplabdáig. A második részben Földes Katával a Veszprém Barabás KC jobb szélsőjével beszélgettünk.
Nem büntet, munkát ad a gyerekeknek
Körmendi Ferenc és a thai-boxosok nyáron sem álltak le, sokszor teltház volt a teremben.
A VFC-nél a stabil csapatépítés a cél
1 2