Legfrissebb híreink

További híreink

Igazságos döntetlen
Kétszer is hátrányból felállva döntetlent ért el a VLS Veszprém a dobogósok randevúján a BVSC ellen a labdarúgó NB III 35. fordulójában.
Három piros lap, három veszprémi találat
Botrányos jelenetek tarkították a VLS Veszprém-Tatabánya NB III-as labdarúgó-mérkőzést, ám a vendégek közjátéka sem zökkentette ki a hazaiakat, akik meggyőző sikert arattak a húsvét vasárnapi bajnokin.
A siker dacára mérges az edző
Már az első félidőben eldőntötte a tartalékos VLS Veszprém a három pont sorsát a Kelen SC ellen a labdarúgó NB III vasárnapi mérkőzésén. A találkozó öt pompás gólt hozott, a közönség kifejezetten jól szórakozott.
Kilenc mérkőzés óta tart a VLS Veszprém veretlensége
Döntetlent hozott a labdarúgó NB III vasárnapi rangadója, ahol a harmadik helyen álló VLS Veszprém a listavezető Mosonmagyaróvárt látta vendégül.
Öngóllal tudott nyerni a VLS Veszprém
Végre megtört a jég, és visszatalált a győzelem útjára a VLS Veszprém NB III-as labdarúgó csapata, amely a ZTE II-t fektette két vállra.
Pontot rabolt a bakonyiaktól a Bicskei TC
A labdarúgó NB III. nyugati csoportjának idei első fordulójában a Bicskét fogadta a Practical VLS Veszprém.
Bronzérmes lett a VLS Veszprém!
Feltette a koronát egész éves teljesítményére a megyeszékhely harmadosztályú labdarúgó-együttese, és a Mosonmagyaróvár ellen aratott kétgólos győzelmével megőrizte a dobogó harmadik fokát.
Egy ponttal gazdagodott a VLS Veszprém
Két fordulóval a bajnokság vége előtt újabb fontos pontot szerzett a dobogóért vívott harcban a veszprémi labdarúgó együttes a Komárom elleni harmadosztályú bajnoki mérkőzésen.
Visszavágott a Veszprém az őszi vereségért
A VLS Veszprém labdarúgó együttese Krebsz Máté találatával egygólos győzelmet aratott a THSE-Szabadkikötő ellen vasárnap az NB III nyugati csoportjának 25. fordulójában, tovább őrizve a hazai veretlenséget.
Nem sikerült gólra váltania a mezőnyfölényt a Veszprémnek
A VLS Veszprém labdarúgó-együttese vasárnap gól nélküli döntetlent játszott a tabella utolsó előtti helyén álló Ménfőcsanak ellen az NB III nyugati csoportjának 23. fordulójában. A Veszprém az egy ponttal is fellépett a dobogó harmadik fokára.
1 2 3 4 5 ...