Legfrissebb híreink

További híreink

Férfi kézilabda-vb: a negyeddöntőbe jutás a cél
A Magyar Kézilabda Szövetség (MKSZ) a negyeddöntőbe jutást várja el a férfiválogatottól a szerdán kezdődő egyiptomi világbajnokságon.
Férfi kézilabda-vb: minden eddiginél körültekintőbb a szervezés az IHF elnök szerint
Minden eddiginél aprólékosabb, körültekintőbb a szerdán kezdődő egyiptomi férfi kézilabda-világbajnokság szervezése - mondta december elején Hasszan Musztafa, a nemzetközi szövetség (IHF) elnöke.
Férfi kézilabda-vb: legalább egy bravúrra szükség lesz a negyeddöntőhöz
Legalább egy bravúrra szüksége lesz a magyar férfi kézilabda-válogatottnak a negyeddöntőbe jutáshoz a szerdán kezdődő és január 31-ig tartó egyiptomi világbajnokságon.
Elek Gábor a női kéziválogatott kapitánya
A Magyar Kézilabda Szövetség (MKSZ) elnökségének hétfői döntése alapján a magyar női kézilabda-válogatottnál Elek Gábor szövetségi kapitányként, Danyi Gábor pedig edzőként dolgozik tovább a márciusi olimpiai selejtezőig.
Nézők nélkül rendezik meg a férfi kézilabda vb-t
Nézők nélkül rendezik meg a szerdán kezdődő egyiptomi férfi kézilabda-világbajnokságot.
A csapatjáték lehet a magyar kéziválogatott „titkos fegyvere” a vb-n
A férfi kézilabda-válogatott szövetségi kapitánya szerint a két évvel ezelőtti világbajnoksággal ellentétben a jövő szerdán kezdődő tornán nem egy-két kevésbé ismert játékos, hanem a csapatjáték lehet a magyarok „titkos fegyvere”.
Végig vezetve nyert Valceában a Győr
A címvédő Győri Audi ETO KC 17 góllal győzött a román SCM Ramnicu Valcea otthonában a női Bajnokok Ligája csoportkörének tizedik fordulójában, vasárnap.
A Ferencváros legyőzte a CSM Bucuresti csapatát
A Ferencváros 31-27-re legyőzte a vendég CSM Bucuresti csapatát a női kézilabda Bajnokok Ligája csoportkörének tizedik fordulójában, szombaton.
Az európai válogatottak nem akarnak nézőket a kézilabda vb-n
Az európai csapatok egy része nem szeretné, hogy nézőket is beengedjenek a jövő héten kezdődő egyiptomi férfi kézilabda-világbajnokság mérkőzéseire.
Rosta Miklós szerződést hosszabbított a szegedi kézilabdaklubbal
Rosta Miklós válogatott beálló szerződést hosszabbított a MOL-Pick Szeged kézilabdaklubbal.
1 2 3 4 5 ...