Legfrissebb híreink

További híreink

Kisorsolták a BL csoportok résztvevő csapatait
A Szeged három olyan csapattal is összekerült a férfi kézilabda Bajnokok Ligája csoportkörének csütörtöki sorsolásán, amely az előző szezonban ott volt a kölni négyes döntőben.
A Veszprém hivatalosan is bemutatta Xavi Pascualt
Az új edző, Xavier Pascual Fuertes augusztus 1-én kezdi meg a munkát a Veszprém férfi kézilabdacsapatánál, amelynek Sterbik Árpád marad a kapusedzője, mivel teljes mértékben felépült az infarktusa után.
Horvát beállót igazolt a Veszprém
A Veszprém kézilabdacsapata a klub hivatalos oldalán jelentette be, hogy leigazolta Nikola Grahovacot. A horvát beálló 2 éves szerződést kötött a csapattal és 2024 nyarán csatlakozik az együtteshez.
Xavier Pascual Fuertes lett a Veszprém kézilabdacsapatának vezetőedzője
Xavier Pascual Fuertes lett a bajnoki és Magyar Kupa-címvédő Veszprém férfi kézilabdacsapatának vezetőedzője.
Momir Ilic távozott a Telekom Veszprém vezetőedzői posztjáról
A bajnoki és Magyar Kupa-címvédő Telekom Veszprém férfi kézilabdaklub nem hosszabbította meg Momir Ilic vezetőedző és Gulyás Péter másodedző szerződését, amely az idény végén járt le.
Férfi kézilabda BL: Kilenc csapat már csoportkörös, 12 szabadkártyát kért
Kilenc csapat helyen már biztos a férfi kézilabda Bajnokok Ligája csoportkörében, 12 klub pedig szabadkártyát kért a következő szezonra.
Az új vezérigazgató szeretné, ha a Veszprém minden évben négyes döntős lenne a BL-ben
A Veszprém Handball Team Zrt. szerdán kinevezett vezérigazgatója, Bartha Csaba azt szeretné, ha a Telekom Veszprém minden évben négyes döntőbe jutna a férfi kézilabda Bajnokok Ligájában.
Ligetvári Patrik nem követett el fegyelmi vétséget
A Magyar Kézilabda Szövetség (MKSZ) fegyelmi bizottsága szerint Ligetvári Patrik, a Veszprém játékosa nem követett el fegyelmi vétséget a Szeged elleni bajnoki döntő május 24-én rendezett első mérkőzésén.
Új vezérigazgató a veszprémi kézilabdacég élén
Csík Zoltán távozott a bajnoki és Magyar Kupa-címvédő Telekom Veszprém férfi kézilabdacsapatát működtető Veszprém Handball Team Zrt. vezérigazgatói posztjáról, utódja Bartha Csaba lett.
Háromszoros BL-győztes edző a Veszprém kézilabdacsapatánál - sajtóhír
A háromszoros Bajnokok Ligája-győztes spanyol Xavier Pascual Fuertes lesz a Telekom Veszprém férfi kézilabdacsapatának vezetőedzője.
1 2 3 4 5 ...