Legfrissebb híreink

További híreink

Az olimpiai és a világbajnokot is elkerülték a magyarok
A magyar női kézilabda-válogatott Romániával, Spanyolországgal, Kazahsztánnal, Szenegállal és Montenegróval került azonos csoportba a Japánban sorra kerülő decemberi olimpiai kvalifikációs világbajnokság sorsolásán.
Nyolcszáznál is több profi mérkőzés fáradalmait szeretné egy hónap alatt kipihenni Momir Ilics
Családjával együtt Görögországban nyaral a visszavonult Momir Ilics, aki az előtte álló egyhónapos teljes kikapcsolódástól reméli azt, hogy július 22-én feltöltődve állhat munkába a Telekom Veszprém szakmai stábjának újoncaként.
Hamarosan döntenek a férfi kézilabda-válogatott szövetségi kapitányi posztjáról
A Magyar Kézilabda Szövetség (MKSZ) a következő hetekben hoz döntést a férfiválogatott új koncepciójáról és szakmai stábjáról.
A második kalapból várják a sorsolást a magyarok
A magyar férfi kézilabda-válogatott a második kalapból várja a januári Európa-bajnokság jövő pénteki, bécsi sorsolását.
Veretlenül zárt a magyar válogatott
A magyar férfi kézilabda-válogatott vasárnap 32-29-re legyőzte Olaszország csapatát az Európa-bajnoki selejtezősorozat utolsó fordulójában, Kecskeméten.
A második kalapból várják a sorsolást a magyarok
A magyar női kézilabda-válogatott a második kalapból várja a decemberi, kumamotói olimpiai kvalifikációs világbajnokság jövő pénteki sorsolását.
Ligetvári Patrik 2022-ig a Veszprém játékosa
A magyar válogatott Ligetvári Patrik 2022-ig meghosszabbította szerződését a Telekom Veszprém kézilabdaklubbal, amely a következő szezonra kölcsönadja a balátlövőt a spanyol BM Logrono La Rioja csapatának.
Csoportelsőként továbbjutott a magyar válogatott
A magyar férfi kézilabda-válogatott szerdán 21-20-re legyőzte Szlovákia csapatát Vágsellyén, ezzel biztosította, hogy csoportelsőként jut ki a jövő januári osztrák, norvég, svéd közös rendezésű Európa-bajnokságra.
Az FTC pályázik a szabadkártyára
Az FTC-Rail Cargo Hungaria megpályázta a szabadkártyás indulási lehetőséget a női kézilabda Bajnokok Ligája 2019/20-as szezonjára.
Vuko Borozan Veszprémben folytatja
A montenegrói balátlövő 2+1 évre igazol az „Építőkhöz”.
1 2 3 4 5 ...