Legfrissebb híreink

További híreink

Hatvanötszörös válogatott játékos csatlakozik a Veszprémhez
Egyéves megállapodást írt alá a hatvanötszörös válogatott játékos, Tóth Norbert a HOYA-Pannon Egyetem Veszprémmel.
Kilencvenszeres válogatott játékossal erősít a HOYA!
Kilencvenszeres válogatott játékossal erősített a HOYA-Pannon Egyetem Veszprém. Horváth Ákos egyéves kontraktust írt alá az egyesülettel.
Újabb kulcsjátékos hosszabbított
A HOYA-Pannon Egyetem csapatának újabb meghatározó játékosa, Nebojsa Dukic is egy évvel meghosszabbította a szerződését, így a 2021/22-es szezonban is a Királynék városának alakulatát erősíti majd.
Kulcsjátékosok hosszabbítottak
Szabó Péter és Madár András egy évvel meghosszabbította a szerződését, így a 2021/22-es szezonban is a HOYA-Pannon Egyetem Veszprém csapatát erősíti majd.
Szezonzáró sajtótájékoztatót és bankettet tartott a HOYA
A hetedik helyen fejezte be az NBI/B Piros csoportjának 2020/21-es szezonját a HOYA-Pannon Egyetem Veszprém, miután az utolsó mérkőzésen, immár szurkolók előtt 79:70 arányban legyőzte az NKA Pécs csapatát a rájátszás utolsó találkozóján.
Hetedik helyen zárta a bajnokságot a HOYA-Pannon Egyetem Veszprém
Nézők előtt, a szezon utolsó mérkőzését győzelemmel zárta a HOYA-Pannon Egyetem Veszprém férfi kosárlabdacsapata az NKA Pécs ellen.
Három pont a pécsiek előnye a visszavágóra
Szezonbeli utolsó előtti meccsén, három ponttal kikapott a HOYA-Pannon Egyetem Veszprém csapata az NKA Pécs vendégeként a hetedik helyért zajló oda-visszavágós párharcban. A bakonyiaknál kisebb betegség miatt nem léphetett pályára a kezdőcsapat tagja, Szücs Péter.
A hetedik helyért folytathatják
Nem sikerült megfordítania a párharcot a HOYA-Pannon Egyetem Veszprém férfi kosárlabdacsapatának a Budapest Honvéd ellen a rájátszás ötödik helyezésért vívott visszavágón.
Tizenegy pontos hátrányból várják a visszavágót
A rájátszás ötödik helyezésért vívott első meccsen kikapott a HOYA-Pannon Egyetem Veszprém férfi kosárlabdacsapata a Budapest Honvéd ellen.
A MAFC jutott be a legjobb négy közé
Nagy küzdelemben kikapott a HOYA-Pannon Egyetem Veszprém férfi kosárlabdacsapata a MAFC ellen az NBI/B Piros csoport rájátszásában.
1 2 3 4 5 ...