Legfrissebb híreink

További híreink

Hajszálon múlt a pontszerzés
A 2021/22-es szezon első hazai mérkőzésén nagy csatában két ponttal kikapott a Veszprém Kosárlabda Klub csapata a Vasas Akadémia ellen.
Fővárosi rangadó megnyerésével kezdte a szezont a Veszprém
A Veszprém Kosárlabda Klub öt ponttal nyert a Budapesti Honvéd SE otthonában az NBI/B Piros csoportjának 2021/22-es alapszakaszában.
Birkás András, Gaál Bence és Glatz Soma is marad Veszprémben
A klub vezetősége meghosszabbította az előző idény legjobb veszprémi U20-as játékosának megválasztott Glatz Soma szerződését, akárcsak Gaál Bencéjét és Birkás Andrásét.
Martin Blaho a HOYA-PE Veszprém új vezetőedzője
Az együttest működtető Veszprém Kosárlabda Kft. egy plusz egy éves megállapodást kötött a harmincnégy éves szlovák szakemberrel.
Dancsecs András a HOYA újabb szerzeménye
A korosztályos válogatott játékossal egyéves megállapodást írt alá az egyesület.
Hatvanötszörös válogatott játékos csatlakozik a Veszprémhez
Egyéves megállapodást írt alá a hatvanötszörös válogatott játékos, Tóth Norbert a HOYA-Pannon Egyetem Veszprémmel.
Kilencvenszeres válogatott játékossal erősít a HOYA!
Kilencvenszeres válogatott játékossal erősített a HOYA-Pannon Egyetem Veszprém. Horváth Ákos egyéves kontraktust írt alá az egyesülettel.
Újabb kulcsjátékos hosszabbított
A HOYA-Pannon Egyetem csapatának újabb meghatározó játékosa, Nebojsa Dukic is egy évvel meghosszabbította a szerződését, így a 2021/22-es szezonban is a Királynék városának alakulatát erősíti majd.
Kulcsjátékosok hosszabbítottak
Szabó Péter és Madár András egy évvel meghosszabbította a szerződését, így a 2021/22-es szezonban is a HOYA-Pannon Egyetem Veszprém csapatát erősíti majd.
Szezonzáró sajtótájékoztatót és bankettet tartott a HOYA
A hetedik helyen fejezte be az NBI/B Piros csoportjának 2020/21-es szezonját a HOYA-Pannon Egyetem Veszprém, miután az utolsó mérkőzésen, immár szurkolók előtt 79:70 arányban legyőzte az NKA Pécs csapatát a rájátszás utolsó találkozóján.
1 2 3 4 5 ...