Legfrissebb híreink

További híreink

Ezüstérmet szereztek erőtörésben Bécsi Nikolették
Bécsi Nikolett a magyar válogatott tagjaként ezüstérmet szerzett erőtörés számban a Kolozsváron rendezett taekwan-do Európa-bajnokságban.
Bécsi Nikolett minden versenyszámában aranyérmes
Minden versenyszámban, ahol elindult, aranyérmet szerzett Bécsi Nikolett, a Hatvanban megrendezett Spirit Nemzetközi Taekwondo Bajnokságon.
Veszprémi világbajnokok a dobogón
Erős mezőny jött össze a Veszprém Arénában rendezett 43. ITF Taekwondo magyar bajnokságra.
Idei első versenyén harmadik lett Bécsi Nikolett
A veszprémi Padányi TKD klasszisa, Bécsi Nikolett bronzérmes lett light contact 50 kg kategóriában a horvátországi kick-box Európa-kupán.
Világkupa ezüstérmet szerzett Bécsi Nikolett
A Padányi TKD Veszprém versenyzője, Bécsi Nikolett a második helyen végzett erőtörésben a szlovéniai Koperben rendezett VIII. Taekwon-do világkupán.
Bécsi Nikolett öt éremmel tért haza a nemzetközi versenyről
A Padányi TKD Veszprém versenyzője, Bécsi Nikolett három arany-, egy ezüst- és egy bronzérmet szerzett az Eagles-kupa nemzetközi nyílt taekwondo versenyen.
Bécsi Nikoletta két kitüntetést is átvehetett
Edzésen kapta meg a 2020-as és 2021-es városi elismerését Bécsi Nikoletta taekwondo versenyző. Mestere, Vajky László szintén kitüntetésben részesült.
Főczény Károly is ott lesz a vb-n!
A VESC combat wrestling versenyzője remekül teljesített a tamásiban rendezett válogatón, így 100 kg-ban felállhatott a dobogó legfelső fokára.
Átadásra került a VESC Küzdősport Komplexuma
A régi tornászgyakorlót a VESC a Weapon Group SC-vel és a Veszprémi Közüzemi Szolgáltató Zrt-vel újította fel közösen. A létesítményben az egyetemi sport club küzdősport szakosztálya mellett a VEDAC atlétái és birkózók is sportolási lehetőséget kapnak majd.
Veszprém megyei taekwon-do-sok az Eb-dobogón
Az éremtáblázat nyolcadik helyén végeztek a magyarok a Taekwon-do EB-n.
1 2 3 4 5 ...