Floorball: Felemás eredmények a hétvégén

A Lizards Floorball Team korosztályos csapatai felemás eredményeket értek el a hétvégén a Stadion munkacsarnokában.

Egy pörgős, jó iramú mérkőzést látott az, aki szombaton kilátogatott a veszprémi Stadionba. A budapesti vendégek nem adták olcsón a két pontot. Folyamatosan nyomás alatt próbálták tartani a gyíkokat, akik nagyon okosan irányították a játékot.


Fotók: Lizards FT

Régen láttam nyomás alatt ilyen jól játszani a csapatot. Működtek és pontosak voltak a passzok, jól mozogtak a gyerekek a pályán. Széthúzták a mesehősök védelmét, bejátszották az egész pályát és az üresbe mozgásokból sok helyzetet sikerült kialakítani.

Mindenki kivette a részét ebből a győzelemből, ismét csapatként működtek. Nem is szeretnék nagyon kiemelni senkit. A csapat viszont kiemelte Trombitás Balázst, aki a bajnokság talán legfiatalabb játékosaként két gólt is szerzett, az Ő góljainak örültek a többiek a legjobban.

Lizards Floorball Team - IBK Cartoon Heroes 6-0 (2-0, 1-0, 3-0)

Csapat: Praznovszky Pál, Balázs Levente (1+2), Tóth Imre (1+0), Orosz Luca (1+1), Fertig Dávid (1+0), Réti Péter, Trombitás Anna, Bögi Levente (0+1), Trombitás Balázs (2+0)
kapus: Tótik Simon
Edző: Kiss Zoltán

 

Veszprém rendezte az Unihoki U12 Bajnokság soron következő fordulóját. A megjelent 4 csapat összesen 6 mérkőzést játszott egymás ellen. Ebből egyedül az első meccs lett szoros, amit a végeredmény ugyan nem mutat.

A hazaiak az Ares csapata ellen jól kezdtek, és 3-4-es eredményig náluk is volt az előny. A második félidőben azonban semmi nem jött össze és a védekezési hibákat kihasználó érdi gárda meg tudta fordítani a mérkőzést.

A többi mérkőzés már sokkal simábban alakult. Ugyan küzdeni akarásból soha nem volt hiány, még a vesztes csapatoknál sem, de kijöttek a technikai tudásban és az összjátékban megmutatkozó különbségek a csapatok között. Ezt a fordulót a komáromiak nagy fölénnyel nyerték, nagyon szép játékot mutatva. Érdemes Tőlük tanulni.

A Gyíkoknak marad a jövőre nézve a sok gyakorlás. Voltak már ígéretes mozzanatok, de még sokat kell fejlődni a kicsiknek, hogy lássanak is a pályán és meg tudják valósítani a mérkőzéseken is, amit edzéseken elkezdtek gyakorolni.

10:30-11:10 Ares - Lizards FT 8-4
11:10-11:50 SZPK - Vajda 9-2
11:50-12:30 SZPK - Ares 16-2
12:30-13:10 Lizards FT - Vajda 4-9
13:10-13:50 Ares - Vajda 0-9
13:50-14:30 Lizards FT - SZPK 0-14

Keret: Tóth Péter, Tóth Máté, Lenner Benedek, Szakál Attila, Praznovszky Olivér, Tótik Loretta, Tóth Bálint, Horváth Gergő, Farkas Domonkos, Maier Péter
Kapus: Trombitás Balázs