Bronzérmes a Lizards FT

A Lizards FT U15 számára ez volt az utolsó mérkőzés a magyar bajnokságban és a további mérkőzések eredményeitől függetlenül a 3. helyet szerezte meg, szoros csatában, a nagy rivális Vajda csapata mögött.


Fotó:Lizards FT

A 3 harmadból kettőt megnyertünk, ezekben a játékrészekben jobbak is voltunk a vendéglátóinknál, akik már vezetik az U15-ös tabellát. A középső játékrészben viszont mintha elfelejtettek volna a gyíkok játszani. Nem tudtuk rendesen kihozni a labdát a kapunktól, nagyon buta hibákat vétettünk, amit könyörtelenül megtorolt a komáromi gárda. Ez alatt a körül-belül 10 perc alatt olyan hátrányt sikerült összegyűjteni, amit már nem tudtunk behozni a mérkőzés végéig. Kár érte, mert ezt az időszakot nem számítva igazán szép játékot mutatott a veszprémi együttes. A Gyíkok irányították a játékot, szépen építették a támadásokat, az SzPK csapata csak a kontrákra tudott apellálni. A mérkőzés elejét és a végét hoztuk 1-3-ra, de a kettő között volt egy 5-0-s szakasz, amit nem engedhet meg magának egy csapat sem, főleg a bajnokcsapat ellen.
A Gyíkok közül ki szeretném emelni Balázs Leventét, aki erőn felül teljesített az egész meccsen, az a tűz, ami benne ég, csak kevesekben van meg. A csapat leghasznosabb játékosa volt a nap során - számol be Orosz Tamás.

Szőnyi Palánkdöngetők Köre - Lizards Floorball Team 7-6 (0-1, 6-2, 1-3)

Csapat: Kiss Máté (0+2), Balázs Levente (3+1), Tóth Imre, Orosz Luca (1+1), Fertig Dávid (1+0), Trombitás Anna, Bögi Levente (1+2), Trombitás Balázs, Réti Péter (0+1),
kapus: Tótik Simon
Edző: Kiss Zoltán