Osztályozóra készülhet a VFC

Egygólos vereséget szenvedett a Veszprém FC a már bajnok Pécs otthonában az NB2 utolsó fordulójában, így készülhetnek a Hajdúböszörmény elleni osztályozóra.

92. perc: Horváth Zsolt kis híján megduplázta a pécsi előnyt. Elfutott a bal oldalon, majd egy szép visszacselt követően jobbal a hosszú felső sarok felé tekert, a felső kapufáról pattant az alapvonalon túlra a labda.

89. perc: Molnár Zoltán próbálkozott 18 méterről, de mintegy fél méterről fölé bombázott.

86. perc: Horváth Zsolt kígyózott át a veszprémi védők között, de az utolsó pillanatban, mielőtt igazi helyzet alakulhatott volna ki, Hegedűs becsúszva szerelni tudott.

84. perc: Schultz indította Nagy Olivért, a védőkről Godslove elé pattant a labda. A nigériai egy cselt követően ballal 17 méterről lőtt, méterekkel a bal kapufa mellé.

80. perc: Schultz remekül löbbölta a játékszert az immár sokadszorra jól felfutó Nagy József elé, a védő tolt egyet a labdán, majd ballal lőtt, de Hegedűs becsúszva blokkolt.

78. perc: Nagy Olivér szabadrúgását elsőre kiejtette Varga, de Horváth Zsolt lassan reagált, így a veszprémi hálóőr végül magához ölelte a labdát.

77. perc: Alex készítette le szépen a labdát lövésre Molnárnak, az egykori dunaújvárosi kedvenc tüzelt is, de Lantos belevetődött, és blokkolta a löketet.

70. perc: Nagy Olivér ugratta ki remek ütemben Nagy Józsefet, "Dzsozi" egy szép cselt követően ballal tekert, a labda a bal felső sarok mellett suhant el.

66. perc: Szép kényszerítőzés után Nagy Olivér lépett be a labdával a vendégek 16-osán belülre, ballal lőtt, Varga vetődve szögletre mentett.

58. perc: Nagy Olivér szöglete veszélyesen érkezett középre, de Varga a hosszú oldalra paskolta a labdát, ahol nem volt pécsi játékos.

53. perc: Megint Horváth Zsolt próbálkozott olózzással - ezúttal jobban sikerült, de a kaput megint nem találta el.

49. perc: Horváth Zsolt ugrott ki ismét, Varga a kapujából kifutva eltalálta a pécsi támadót, amely felpörgött, Horváth ollózni próbált, de eltörte a labdát, így az jócskán mellé ment.

46. perc: Rögtön a középkezdést követően Horváth Zsolt szerzett labdát, egyedül tört kapura, de mellé helyezett.

43. perc: Godslove roboghatott senkitől sem zavartatva a labdával középen, de rosszul ugratta ki Horváth Zsoltot, így odalett a helyzet.

42. perc: Wittrédi kapott jó labdát a bal szélen, egy cselt követően elesett a 16-oson belül, de a játékvezető sípja néma maradt - nem is történt szabálytalanság.

41. perc: Ismét Finta próbálkozott ballal, mint jó negyed órával ezelőtt, de ezúttal is hárítani tudott Dibusz.

39. perc: Jobb oldali vendégszögletet követően Novothny perdített a rövid saroknál az oldalhálóba.

32. perc: Most érkezett a hír, hogy Gyánónak combhajlító-izom húzódása van, ezért kellett kényszerből Mészáros Ferencnek lecserélnie őt.

30. perc: Veszprémi szögletet követően Garai fejelhetett 5 méterről, de méterekkel fölé stukkolta a labdát.

28. perc: Horváth Zsolt szöktette magát fejjel a jobb oldalon, majd jobbal lőtt, Varga könnyedén védett.

25. perc: Finta bal lábas lövését védte elvetődve Dibusz.

23. perc: Molnár l20 méteres lövése megpattant Todorovic fején, majd a felső lécről az alapvonalon túlra pattant a labda.

21. perc: GÓÓÓÓL, vezet a PMFC! Nagy Olivér ugratta ki Gyánót remek ütemben, aki egyedül vezethette kapura a labdát, majd higgadtan gurított el Varga mellett. 1-0

19. perc: Egy jobb oldali beadásnak Varga csúnyán alászaladt, Wittrédi a hosszú oldalról középre adott, Gyánó nem tudott fejelni, majd Scepanovic addig pepecselt, amíg odalett a lehetőség.

17. perc: Wittrédi 24 méteres szabadrúgása elkerülte a jobb felső sarkot, Vargának nem kellett védenie.

15. perc: Godslove ballal tekert középre, Gyánó alig érte el fejjel a labdát, így magasan fölé fejelt.

14. perc: Leitold bal lábas szabadrúgását Dibusz húzta le higgadtan, pedig több veszprémi játékos is veszélyesen érkezett középen.

9. perc: Szép pécsi támadás végén Nagy Olivér egy biciklicselt követően jobbról középre adott, Varga azonban magabiztosan lehúzta a játékszert.

7. perc: Godslove fordult le szépen védőjéről egy bedobást követően, majd ballal, 14 méterről lőtt, Garai lábáról azonban szögletre pattant.

4. perc: Visszatért a pécsi támadó, tudja folytatni a játékot.

2. perc: Gyánót kell ápolni, mert lent maradt egy ütközés után a vendégek kapujának előterében.

1. perc: Molnár Zoltán próbálkozott mintegy 25 méterről nem sokkal a középkezdést követően, de rosszul találta el a labdát, így az méterekkel a pécsi kapu mellé gurult.

PÉCSI MFC - VESZPRÉM FC 1–0 (1–0)

Vezette: Böcskei (Kis Z., Szalai D.)

Pécs: Dibusz - Fodor, Lantos, Todorovics, Törtei – Godslove, Nagy J., Szcsepanovics, Wittrédi (Schultz a 68. percben) – Gyánó (Horváth a 24. percben), Nagy O. (Regedei a 86. percben). Vezetőedző: Mészáros Ferenc

Veszprém: Varga - Grósz, Hegedűs, Lang (Kollár a 81. percben), Leitold - Molnár, Zsömlye (Czvetkó a 46. percben), Novothny, Garai, Finta (Ihász a 46. percben) - Alex. Vezetőedző: Vágó Attila

Gólszerző: Gyánó a 21. percben.