Tízessel zárták az évet

Kisebb hullámvölgyeket leszámítva uralta a Szombathely elleni szezonzáró találkozót az 1. FCV, és végül felőrölte ellenfelét.

A nagypályás labdarúgó csapat, a VFC nemcsak néhány egykori és jelenlegi játékosát, hanem szurkolótáborát, a QCU-t is „kölcsön adta” az 1. FCV-nek, akik ezúttal is remek hangulatot csináltak a mérkőzésre. A veszprémiek egy kicsit fásultan kezdtek, így az első félidő szoros csatát hozott. A vendégek szerezték az első gólt, de fokozatosan átvette az irányítást az 1. FCV, Szabadfi Péter egyenlített, majd Finta Péter kétszer, Tar Tamás egyszer volt eredményes, amire csak két szombathelyi válasz érkezett, így a félidőt 4-3-as eredménnyel zárták a csapatok.

A második játékrész első felében továbbra is szoros volt az állás, mindkét együttes sorra dolgozta ki a helyzeteit, a szombathelyi Varga Domonkos góljára Bényi Kálmán válaszolt egy bombával, majd egy szép összjátékot követően Hazuga Soma volt eredményes. Varga a 27. percben szerezte csapata utolsó gólját (6-5), majd a jelentős mezőnyfölénybe kerülő veszprémiek összeroppantották ellenfelüket. Igazi közönségszórakoztató játékkal sorrendben Tar Tamás, Korcsmár István, Pálfi Róbert és Finta Péter lőtte a gólokat, a 10-5-ös győzelem méltó lezárása volt az évnek, az NBII Nyugati Csoportjának éléről várhatják a mieink a folytatást.

1. Futsal Club Veszprém - Szombathelyi Egyetem SE 10:5 (4:3)

Veszprém: Kasza - Bényi, Hazuga, Korcsmár, Finta, csere: Jónás, Weisz, Pálfi, Tar, Vingelman, Szabadfi, Jakab
Vezetőedző: Németh Gábor

Szombathely: Schmidt - Varga, Joó, Kopácsi, Jabab, csere: Hurtik, Budai, Balogh, Werderits

Gólszerzők: Szabadfi az 5., Finta a 11., a 19. és a 38. , Tar a 15. és a 31., Bényi a 22., Hazuga a 24., Korcsmár a 31., Pálfi a 33. percben, illetve Joó a 4., Jakab a 15., Balogh a 16., Varga a 22. és a 27. percben.

1

Képgaléria