A Magyar Kupa döntőjében a Veszprém

Bár a mérkőzés elején a Rubeola szerezte meg a vezetést, a végén kiütéssel győzött, és ezzel a Magyar Kupa döntőjébe jutott Madarász János együttese.

A kupa sorozatok sajátossága, hogy az esélytelenebb csapatok felszívják magukat, mivel úgy gondolják, hogy egy meccsen bármi megtörténhet. Ezt a csömöriek is hasonlóan gondolták, és ennek megfelelően játszottak. Szervezetten védekeztek és kontrákkal apelláltak. A tervük sokáig jól működött, mert még a vezetést is megszerezték egy szabadrúgásból. A folytatásban nyomott a Veszprém, és csak idő kérdése volt, mikor egyenlít. Ez a 15. percben érkezett el. A maradék időben tovább támadtak Revelandék, és egy öngóllal megszerezték a vezetést, így ők mehettek előnnyel szünetre.


Forrás. fotó: futsalhungary.hu

A fordulás után rögtön beköszönt megint a Veszprém, így úgy tűnt eldől a találkozó, de a Rubi nem adta fel, és több nagy lehetősége is adódott, de nem tudott élni vele. A találkozó a 31. percben dőlt el, amikor a Madarász-legényésg újabb gólokat szerzett, egy percen belül kettőt is, így a hátralévő idő már csak formalitás volt. A Rubi becsülettel küzdött, de többre nem futotta.

Amíg a Csömör erővel bírta, méltó ellenfele volt a Veszprémnek, de ahogy telt az idő, egyre jobban fáradtak és kiütközött a különbség, így Németh Péterék lesznek a Győr ellenfele a vasárnapi döntőben.

Mérkőzéstükör

Madarász János, Veszprém: - Megmérettettünk, nyertünk, boldogok vagyunk. Várjuk a döntőt. Remélem, nem kell fizetnem 500 forintot a döntőért.

Takó Csaba, Csömör: - Közel jár a realitáshoz az eredmény. A Veszprém többet tett a győzelemért. Ennek ellenére jobban koncentrálunk a helyzeteinknél, szorosabb is lehetett volna. Remélem a 17 éves játékosainkat piszkáló veszprémi szurkolók a holnapi döntő után sokkal csendesebbek lesznek.

RUBEOLA FC CSÖMÖR - 1. FUTSAL CLUB VESZPRÉM 1:5 (1:2)

Kiskunfélegyháza, játékvezetők: Farkas B., (Kujbus, Flinta)

Csömör: Varsányi - Jenei, Varga, Józsa, Maruzsi, csere: Horváth G., Tihanyi, Tősér, Szűcs, Husz, Szabó B., Miletics, Takó, Smeló
Vezetőedző: Takó Csaba

Veszprém: Schmidmajer - Finta, Tatai, Boromisza G., Tar, csere: Reveland (kapus), Boromisza D., Vas, Bognár, László, Sárdi, Bánfalvi, Németh, Bényi
Vezetőedző: Madarász János

Gólszerzők: Varga a 7 percben, illetve Tatai a 14 és a 21., Maruzsi (öngól) a 19, Boromisza G. a 31. Bognár a 32. percben.