Nyílt napot tartottak a Betekintsben

Az egészség és a wellness állt a középpontban a Betekints Wellness és Konferencia Hotelben**** rendezett nyílt napon.

Az elmúlt héten hivatalosan is megnyitotta kapuit a 300 millió Ft-os összköltségvetésből megvalósult beruházás. Korábban az MKB Veszprém KC kézilabdázói, majd a VEDAC atlétái is birtokba vették a létesítményt, az érdeklődők pedig egy nyílt nap keretében ismerhették meg az új wellness részleget.

December 17-én, szombaton már reggeltől kezdve nagy látogatottságnak örvendtek a nyíltnap szervezői. A vendégek részt vehettek színes programokon, Afrodancen Kis Gáborral „az év prezenterével tánc kategóriában”, aquafitnessen, alakformáló órán, intim tornán nőknek és férfiaknak Nagy Edinával.

Látogathattak Tegoder termékek felhasználásával kozmetikai bemutatót, Beurer eszközökkel egészség-állapotfelmérést, antioxidáns mérést Biophotonic scannerrel, gyógynövény tanácsadást a Padma Ház által. Az étteremben lehetett kóstolni ínycsiklandó finomságokat, és megismerkedhettek a zöld turmixxal.

Véradásra is volt lehetőség, amellyel remélhetőleg sok embernek nyújtottak segítséget. A legközkedveltebb programjuk a Dr.Kelen masszázsolajak felhasználásával ingyenes masszázsok és szaunaszeánszok voltak a vendégek számára a Szaunaclub által, az egészség jegyében a Peridot lúgos vizet fogyasztották.

Az időjárás nem tette lehetővé, hogy a természetben kipróbálhassák az érdeklődők a nordic walkingozást, de máskor is szeretnének erre lehetőséget adni szállodai programon belül. Egész nap a gyermekfelügyeletet a Bugyuló Játszóház biztosította.

A Betekints Wellness és Konferencia Hotel**** a továbbiakban is sok szeretettel várja a vendégeket, bérlet vásárlása esetén kedvezményekkel kedveskednek!

Szolgáltatások

Földalatti részben:
• Sókamra, Gőzkabin, Finn szauna, Bio szauna, Infra szauna, Kneipp taposó, Skót zuhany, Jégkása gép, Dézsazuhany

Földszinti részen:
• Bár, Felnőtt medence, Gyermek medence, Jacuzzi

Emeleti részen:
• Masszázsok és kezelő helyiségek, Tornaterem, Fitneszterem, Relaxációs szoba, Szolárium

Tetőn:
• Pezsgőfürdő és napozóterasz
/egyes szolgáltatásaink időszakosan vehetők igénybe/

1

Képgaléria