Vereség a listavezető otthonában

4-2-es vereséget mért a Hegyvidék SE csapata a Gizella Veszprém ellen a bajnokság utolsó előtti fordulójában.

A már bajnokként pályára lépő hazaiak nagy lendülettel kezdtek, és már az első negyedóra végére kétgólos előnyt szereztek. A veszprémieknek azonban sikerült rendezni soraikat, átvették a játékirányítását, és szépítettek, majd az ötösről két ziccert is a kapusba rúgtak. Ahogy ilyenkor lenni szokott a lefújás előtt a házigazdák egy szabadrúgásból viszont újból betaláltak.

Közvetlenül a fordulás után a vendégek lövését a kapufa ”hárította”, de a fölényük rövidesen góllá érett. Miközben nagy erőket mozgósítva az egyenlítésért szinte végig kapujukhoz szögezték ellenfelüket, egy kontrából a budapestiek eldöntötték a találkozó sorsát. Bár a különbség így kétgólos lett a látottak és a játék képe alapján a döntetlen reálisabb eredmény lett volna.

Hegyvidék SE - Gizella-Veszprémi SE 4:2 (3:1)

Hegyvidék: Elek - Mayer, Dénes K., Tóth E., Győrfi - Kajdy (Németh B. az 58.), Dénes D. (Kálmán az 58.), Molnár D., Molnár R. - Szvetlik (Bíró a 73.), Németh F.
Vezetőedző: Korcsogh Orsolya

Veszprém: Dömsödi - Kéri, Faddi, Szalai, Hogya - Borbély Cs., Gyepesi (Borbély G. a 75.), Kalász, Véninger - András, Piszker
Vezetőedző: Laki Zoltán

Gólszerzők: Németh F. a 10. és a 70., Molnár D. a 19. és a 41. percben, illetve Borbély Cs. a 30., Véninger a 48. percben.