Versennyel egybekötött évértékelés

A hagyományos Mikulás kupát követően értékelték az elmúlt év sikereit a veszprémi judobarátok.

A december 12-én rendezett versenyre népes mezőny érkezett Ajkáról, Balatonfüredről, Zircről és Nemesvámosról, de a veszprémiek is nagy létszámú csapatot állítottak ki. Idén csak a gyerek korcsoport (1999 után születettek) számára rendeztek versenyt,mégis 76 versenyző nevezett a megyei szövetség támogatását is bíró megmérettetésre.
A jó hangulatú verseny egy állófogadással zárult, ahol a cukrászdájukról ismert zirci Vincze edzőpáros által készített tortát is elfogyaszthatták a résztvevők.

A versenyt követően értékelték az idei – rendkívül sikeres - évet a Domonkos László Veszprémi Judo Egyesület vezetői.

- A veszprémi judo eddigi legsikeresebb évét zártuk. A 3 bajnoki cím, a diákolimpiai helyezések, a külföldi sikerek és nem utolsó sorban a csapatbajnokságon való részvétel voltak az év kiemelkedő eredményei. Ne feledkezzünk meg a régiós rangsorversenyünkről, és a saját szervezésű edzőtáborainkról sem. Szeptemberben elindítottuk a gyermekcsoportunkat, tervezzük a felnőtt szakág újraélesztését és dolgozunk a jelenlegi sportolók megtartásán is - összegzett Károlyi Gábor a klub vezetőedzője.

Idén olimpiai és világbajnokok is jártak Veszprémben, edzések, edzőtáborok és bemutatók keretein belül, ami nagy motivációt jelentett a részvevőknek. Károlyi Gábor vezetőedző és Takács Attila edző kiérdemelték a megyei szakszövetség elismerését.

Az év vége felé sem áll meg az élet az egyesületnél. A 2010-es edzőtáborra már érkeznek a jelentkezések, és jövőre is láthatnak az érdeklődők rangsorversenyt Veszprémben. A folyamatosan frissülő honlapon megtekinthetők az év jeles eseményei képekben és filmeken egyaránt.