Katona likvidálta a Veszprémet

Katona mesterhármasával kétgólos győzelmet aratott a Kaposvár II. a büntetőt is hibázó Veszprém FC ellen az NB2 8. fordulójában. Vereségével a 12. helyre csúszott vissza a tabellán a bakonyi gárda.

mérkőzéstükör

Vágó Attila: Az első félidei szégyenteljes és kilátástalanságot keltő játékát nagy csalódással értem meg és borzasztóan szégyelltem magam. Sajnos hihetetlen, de hátul gólképesek, míg elöl gólképtelenek vagyunk. Borzasztó egyéni hibákat látok, ez egyértelműen a koncentráció hiányát jelzi. Sürgősen változtatnunk kell, mert a huszonnegyedik órában vagyunk! A legfontosabb, hogy a játékosoknak kell magukban rendet tenni, nekem pedig egyeztetnem kell a vezetőkkel, mert lehetséges, hogy személyi változtatásokra kell, hogy sor kerüljön.

Barna László: Odaadó játék mellé eredményesség is párosult – jó egyéni teljesítményekkel. Megérdemelten nyert a csapat ilyen arányban is. (rakoczifc.hu)

Kaposvári Rákóczi FC II. - Veszprém FC 3:1 (3:0)

Kaposvár: Horváth László - Kiss (Böjte a 65.), Kovacsics, Katona (Házi a 77.), Laczkó - Vadas, Böröczky, Fenyvesi, Kovács - Kuczkó, Horváth Árpád (Zmukic a 62.). Vezetőedző: Barna László

Veszprém: Kiss - Garai, Makrai (Czvetkó a 70.), Hevesi-Tóth, Bosnjak - Molnár Tibor (Mosberger a 66.), Molnár Zoltán, Eugene, Osváth (Leitold a 23.) - Szabó, Homma. Vezetőedző: Vágó Attila.

Gólszerzők: Katona Gy .(11., 36., 43.) ill. Vadas (87. – öngól)

Sárga lapok: Kuczkó, ill. Garai, Eugene, Szabó, Leitold, Molnár Z.