Vereség a bajnokesélyestől

A tavalyi bajnoki és kupa ezüstérmese, a nyáron igen megerősödött Kecskemét ellen ezúttal nem utazott el Horváth Ádám betegség, Szalai Balázs pedig munkahelyi elfoglaltsága miatt.

A bajnoki címre idén egyértelműen esélyes az alföldi gárda, ennek megfelelően magabiztos játékkal "várták" csapatunkat. A hazaiak három játszmában, pontosan fegyelmezetten röplabdázva hozták a mérkőzést. Nálunk játéklehetőséget kaptak a cserék is, a fiatal Kráml Szilveszter jó játékával vonta magára a figyelmet. Rajta kivül Tóth Tibor és Nagy Attila támadójátékát lehet kiemelni.

Kecskeméti SE - Company Nyelviskola Veszprémi RC 3 : 0 (21,12,18)

Kecskemét, Messzi István Sportcsarnok
Company VRC: Puspán B., Németh E., Nagy A., Tóth T., Czintula M., Seck Gy.
csere: Szabó G. (libero), Horváth Sz., Dolgos A., Kráml Sz., Tölli P., Garamvölgyi O.
játékos-edző: Szabó Gábor

junior mérkőzésen:
Kalo-MÉH Kecskeméti SE - Company Nyelviskola Veszprémi RC 3 : 0

Mérkőzéstükör

- Kezdetnek nem rossz játékot mutattunk az igen erős Kecskemét ellen, de ettől függetlenül még mindig alázatosabb de egyben tüzesebb hozzáállást várok a csapattól. Nagy Attilát nem tudta tartani az ellenfél, ami mindenképp nagyon jó előjel, hiszen jó center teljesítménnyel adósok voltunk eddig. A Szolnokkal, Szegeddel és Dunaújvárossal hasonló játékerőt képviselünk, erre a három csapatra kell figyelnünk. Elsőként a Dunaújvárost fogadjuk két hét múlva - mondta Szabó Gábor.