Döntetlen a listavezetővel szemben

Döntetlen eredmény született a listavezető Puskás Akadémia ellen az NBII Nyugati csoport 25. fordulójában.

Nagy Tamás együttese végig fegyelmezetten és hatékonyan védekezett, Dánielnek jóformán dolga sem akadt a mérkőzésen. A mienk többször eljutottak Somodi kapujáig, nagyobb helyzetbe Szöllőskei került a találkozó hajrájában, de sajnos kihasználatlanul maradt ez a lehetőség, így továbbra is veretlen maradt a listavezető.


Fotó: archív

Négy fordulóval a vége előtt 7 pontos hátrányban van csapat az osztályozós helyen álló Tatabánya mögött, ennek ellenére a csapat nem adja fel a küzdelmeket. Persze a Veszprém FC helyzetében még a döntetlen sem tekinthető megfelelő eredménynek, bár kitudja, lehet a végelszámolásnál ez az egy pont ér majd osztályozós helyezést a csapatnak.

mérkőzéstükör

Nagy Tamás: Fegyelmezett játékkal közel voltunk a győzelemhez is olyan gárda ellen, amely kiemelkedik a bajnokság többi együttese közül.

Benczés Miklós: Gratulálok a Veszprémnek, hiszen eddig két olyan csapat van, amelyiket sem otthon, sem idegenben nem tudtunk legyőzni: a Haladás II és szombati ellenfelünk. A hazaiak remekül megszervezték a védekezésüket, aminek mi nem találtuk az ellenszerét. Igazságos a döntetlen. (forrás: pfla.hu)

Veszprém FC - Puskás Akadémia 0:0

Veszprém: Dániel - Molnár Z., Nagy Á., Tóth F., Császár - Bosnjak, Szöllőskei (Osváth a 76.), Hevesi-Tóth, Thiago - Homma (Nikolin az 58., Molnár T. a 83.), Szabó Zs.
Vezetőedző: Nagy Tamás

Puskás Akadémia: Somodi - Fabio, Apostolopoulos, Zsolnai, Baracskai (Soós a 64.), - Margitics, Tóth B., Papucsek, Kleinheisler (Nagy Zs. a 81.) - Polonkai, Szakály D.
Vezetőedző: Benczés Miklós

Sárga lap: Nagy Á. az 55., Hevesi-Tóth a 74., Tóth F. a 85. percben, illetve Tóth B. a 24., Papucsek a 70., Soós a 81. percben.