Közepes hazai kínálat a hétre

Ezen a héten sem unatkozhatnak a sportbarátok, a veszprémi csapatok ismét több fronton veszik fel a küzdelmet a különböző bajnokságokban.

A vasárnapi fantasztikus győzelem után ismét két hazai mérkőzés vár az MKB Veszprém csapatára. Először szerdán azt a Csurgót fogadják a Veszprém Arénában, akik az előző fordulóban a Dunaferr ellen arattak négygólos sikert, többek között az egykori veszprémi játékos Buday Dániel, illetve édesapja, Buday Ferenc vezetőedző vezérletével.

Szombaton újabb BL mérkőzés vár a veszprémi csapatra, ezúttal a szlovén Velenje látogat a királynék városába. A kinti mérkőzésen óriási küzdelem árán, Peric időntúli hétméteres védésével sikerült egy góllal megverni a szlovén gárdát. Amennyiben az MKB győztesen hagyja el a pályát, akkor az utolsó kielcei mérkőzés eredményétől függetlenül a B csoport élén zárja a csoportkört.

Pénteken férfi kosarasaink a középmezőnyhöz tartozó Törökbálinttal mérkőznek meg a bajnokság aktuális fordulójában. Az első körben magabiztos győzelmet aratott a VESC a Törökbálint otthonában.

Szombaton útjára indul a férfi kézilabda NB2 is, az egyetemisták az első fordulóban a SZESE Győr otthonába látogatnak. A bajnokság nyitófordulójában meglepetésre a Győr elvitte a két bajnoki pontot Veszprémből, így minden ok megvan a visszavágásra.

Hétfőn folytatódnak a röplabda rájátszás küzdelmei, a Company csapata a Kazincbarcikával találkozik a negyeddöntőben, a párharc két nyert összecsapásig tart. A második mérkőzésre március 3-án, a harmadikra (amennyiben szükséges) március 5-én kerül sor.

Február 24. (szerda)
18:00 MKB Veszprém KC – Csurgói KK férfi kézilabda NB1, helyszín: Veszprém Aréna

Február 26. (péntek)
18:30 Veszprémi Egyetem SC – ELITE-Basket Törökbálint férfi kosárlabda, helyszín: Vetési Albert Gimnázium

Február 27. (szombat)
10:00 Veszprém FC - Lombard Pápa II. labdarúgás felkészülési mérkőzés, helyszín: Jutasi úti műfüves pálya
17:15 MKB Veszprém KC – Gorenje Velenje férfi kézilabda Bajnokok Ligája, helyszín: Veszprém Aréna TV: Viasat 3
18:00 SZESE Győr – Veszprémi Egyetem SC férfi kézilabda NB2, helyszín: Győr

Március 1. (hétfő)
19:00 Company-Nyelviskola VRC – Vegyész RC Kazincbarcika férfi röplabda negyeddöntő, helyszín: Táncsics SZKI tornaterem