Nem adott esélyt az ellenfélnek a VFC

Szombaton lejátszotta utolsó felkészülési mérkőzését a Veszprém FC a Devecser ellen az NBIII 2013/2014-es bajnoki szezonjára.

Jugovits Lajos csapata a Veszprém megyei I. osztályú Devecser SE labdarúgó csapatát fogadta a Veszprémi Egyetemi Stadionban.

A korai kezdési időpont és a nagy meleg ellenére remek mérkőzést játszott a Veszprém FC.

A Jugovits Lajos irányította csapat a korábbi magasabb osztályú, erősebb csapatok elleni tapasztalatokkal felvértezve, remekül kezdte a mérkőzést. Kíváló védekezés, és gyors egytempóval levezetett ellentámadások amik leginkább jellemzik az idei VFC-t.

A Veszprém FC ezen a napon esélyt sem adott az ellenfelének. Pavlitzky Balázs és Hanák Attila agilis játékának köszönhetően többször a védelem mögé kerültek. Remek csapatvédekezést mutatott a VFC melynek következménye az ellenfél térfelén több labdaszerzés volt. A Hevesi-Tóth Tamás irányította középpálya nagy fölényt alakított ki és ennek is köszönhető volt, hogy számos helyzetett dolgozott ki a csapat, amelyekből hármat gólra is váltott az első félidőben.


Fotó: archív

A második játékrész sem hozott változást a játékképében. A Veszprém FC továbbra is dominált, főleg remek középpályájának és széljátékának köszönhetően. Udvardi Márk és Burcsik Martin többször megbontotta a Devecser védelmét a széleken, és beadásaiknak, visszapasszaiknak köszönhetően több gólt szerzett csapatunk. A második félidőben további négy gólt szerzett a Veszprém FC.

Összegezve, jól sikerült a veszprémi csapat felkészülése. Erős ellenfelek ellen is karakteresen futballozott a csapat.

A Veszprém FC vasárnap augusztus 11-én 17:00-kor a Nádas KSE ellen idegenben kezdi meg a szezont a Magyar kupa első fordulójában.

Felkészülési mérkőzés: 
Veszprém FC - Devecser SE (3-0) 7-0

Veszprém FC: Kádár Balázs - Garai Péter, Molnár Zoltán, Takács Attila, Szöllőskei Péter – Jakab László, Farkas László, Hevesi-Tóth Tamás, Horváth Benjámin - Pavlitzky Balázs, Hanák Attila. Cserék: Németh László, Udvardi Márk, Császár Attila, Kálmán Tamás, Kuti Dániel, Burcsik Martin, Jakab Gergő

Devecser SE: Csepregi András – Hauser Roland, Szöllösi Attila, Lang István, Cserna Róbert – Burus Károly, Zsidó András, Osváth Róbert, király Zoltán – Tisonyai Richárd, Kádár Lajos. Cserék: Bokos István, Kiss László, Kulman Balázs, Kulman György

Gólszerzők: Hevesi-Tóth Tamás 3, Jakab László, Horváth Benjámin, Udvardi Márk, Kuti Dániel