A végjáték döntött a PVSK otthonában

A második félidőben már négy pontra is feljött a VESC férfi kosárlabda csapata, mégis húszpontos vereséget szenvedett Pécsett.

"Hiába csináltunk megint az előző mérkőzéshez hasonlóan egy jó szériát és jöttünk fel nagyon mélyről megint 4 pontra a második félidőben, ezekből a percekből nem lehet ezen a szinten mérkőzést nyerni.


Fotó: archív

Oltárczy Máténak extra napja volt, de több mezőnyemberem sokkal többet tud annál, mint amennyit az első két meccsünkön mutatott. Én bízom bennük és folymatosan sulykolom beléjük, hogy fel tudnak nőni az adott feladathoz. Nekünk az kell, hogy legyen az erősségünk, hogy egy jónak mondható rotáció mellett 50 pont körül teljesítsenek ezek a játékosok innen mérkőzésenként.

Remélem a következő heti kupameccsen szerzünk egy önbizalom növelő győzelmet és a következő bajnoki mérkőzésre még tovább sikerül alakítani a játékunkon" - számol be a veszpremkosar.hu.

Mérkőzéstükör

Petőfi Áron: A Soproni mérkőzéshez hasonlóan megint tíz ponttal elvesztettük az első negyedet és az egész első félidőben két meccsre való technikai hibát követtünk el. Nálunk erősebb csapatok sem tehetik meg ebben a ligában, hogy negyednyi - félidőnyi előnyt adjanak az ellenfélnek.

PVSK-Kronosz Kiadó - Veszprémi Egyetem SC 82:62 (24:12, 18:19, 21:19, 19:12)

PVSK-Kronosz Kiadó: Halász 12, Bíró 15/9, Somogyfoki 15, Bödör 9, Pascu 2, Kőhalmi 5/3, Sümegi 11, Buday 3, Moosz 4, Tóth 6/6, Tardi, Büki.
Edző: Czigler László

Veszprémi Egyetemi SC: Kováts 2, Szlávik 3/3, Vertetics 3/3, Godena 10, Hoffmann 5/3, Oltárczy 19/15, Nagy 15/6, Czakó 2, Sefcsik 3/3, Kelemen, Bagó.
Edző: Petőfi Áron