Négyes döntőben az 1. FCV

A nyolcgólos győzelemmel zárult első mérkőzést követően, az esélyeket beváltva lépett a Magyar Kupa legjobb nyolc csapata közé az 1. FCV.

Számítani lehetett rá, hogy a két csapat közti osztálykülönbség érezhető lesz a két gárda között, hiszen ellenfelünk nemrég alakult és még tanulják ezt a játékot. Az egész mérkőzést uraltuk és szép találatokat szereztünk. Ellenfelünk lelkes játékot produkált, de nagyon nagy volt a tudásbeli különbség.

Érkeztek szurkolók Csengerről is és végig nagyon sportszerűen buzdították csapatukat. A második félidőbe vegyültek a vendégszurkolók a hazai szurkolókkal, akik egymást éltették. Ilyet is nagyon ritkán látni, de nagyon felemelő érzés volt. A vége 13:1-es Veszprém győzelemmel zárult - számolt be a csapat hivatalos oldala.

1. Futsal Club Veszprém - Csenger 13:1 (4:1)

Veszprém, Március 15. utcai csarnok, vezette: Horváth, (Csirke, Tolnay)

Veszprém: Sárdi - Bánfalvi, Bényi, Boromisza D., László, csere: Schmidmajer (kapus), Finta, Tatai, Boromisza G., Udvardi, Németh, Bognár, Tar, Mudra
Vezetőedző: Madarász János

Csenger: Szabó - Gaál, Pankotai, Balogh, Bodó, csere: Osváth, Katona, Szilágyi, Molnár, Rigó, Turbucz, Balogh, Bélteki, Jóbi
Vezetőedző: Szilágyi Sándor

Gólszerzők: Bánfalvi a 3. és a 39., Tatai az 5., a 38. és a 40., Udvardi a 13., Bognár a 16., Boromisza D. a 24. és a 26., László a 24., Bényi a 35., Boromisza G. a 37., Finta a 37. percben, illetve Szabó a 18. percben.