Nem kell örökké tartania a derékfájásnak

Az életvitelünknek köszönhetően folyamatosan nő a hát-, derék- vagy gerincfájdalmakra panaszkodó emberek száma. A fájdalmat leggyakrabban kiváltó okok között szerepel a rossz testtartás, a nehéz fizikai munka vagy éppen ennek az ellenkezője, a hosszan tartó álló illetve ülőmunka.

Dr. Beéry Kálmán aneszteziológus-intenzív terápiás szakorvos hosszú évek óta foglalkozik fájdalomterápiával, és ha teheti, gyógyszerek nélkül gyógyít.

- Egy fájdalomambulancián dolgozok, ahol havi 200-250 beteg fordul meg. Szomorúan tapasztalom, hogy az idősek mellett egyre több fiatal érkezik panasszal, melynek legfőbb oka a hanyag testtartás és a mozgásszegény életmód. A sérves betegek nagyon szenvednek, és korábban gyakorlatilag csak injekcióval tudtam segíteni, de az is csak átmenetileg csökkentette a fájdalmat. Elhatároztam el, hogy megpróbálom megtalálni a gyógyszer nélküli megoldást a problémákra – mondta Dr. Beéry Kálmán, aki saját erőből vágott neki küldetése teljesítésnek.

Az erőfeszítéseknek meg is lett az eredménye, Dr. Beéry Kálmán kifejlesztett egy olyan orvostechnikai eszközt, melynek segítségével orvosolni tudja a panaszokat. A Dr. Der+Med alapvetően nem gyors-segélyt nyújt, hanem otthoni gyógyterápiát a fájdalommal küszködőknek. A Dr. Der+Med egy kitűnő eszköz, mellyel megtanulhatjuk a helyes testtartás és az egyensúly elsajátítását. Segítségével pihentethetjük a csípőnket és a hátunkat, így nagy segítséget nyújt egy stresszes vagy megerőltető nap kipihenéséhez. Mint minden gyógyterápiás eszköznél, így itt sem várhatunk csodát egy-egy kezelés után, fontos a kitartó, rendszeres alkalmazás, mert csak így érhetünk el eredményt.

- Betegeim a Dr. Der+Med használatával jelentős eredményeket értek el már akár egyhetes kezelés után. 264 derék, hát, csípőtáji, alső végtagi fájdalommal jelentkező beteg esetében használtuk terápiás segédeszközként a Dr. Der+Med eszközt. A betegek elmondásaik szerint fájdalmaik fokozatosan enyhültek – beszélt a találmánya hatékonyságáról Dr. Beéry Kálmán.

A Dr. Der+Med két részből áll. Az egyik egy speciális gumiból készült olyan eszköz, amely csak a keresztcsontot érinti, alátámasztja és megemeli. A keresztcsont megemelésével a gravitáció segíti a csípőt leereszteni és pihentetni. A másik része pedig egy henger alakú párna, amely az eszköz használatakor a nyaki gerinc alátámasztásához szükséges. Egy relaxáció 20 percig tart, amelyet alkalmazhatunk minden nap vagy szükség szerint alkalmanként.

A Dr. Der+Med elérhető áron nyújt egy olyan gyógyszermentes megoldást a gerinc-, és hátfájdalmak kezelésében, ami teljesen természetes és nem megerőltető senki számára. A termék ára 6990 Ft, mely megrendelhető a Hajráveszprém.hu oldalon keresztül is, Veszprémben ingyenes házhozszállítással.

További cikkek