Úton a bajnoki cím felé

A Veszprém FC női labdarúgócsapata Balatonfűzfőn is nyerni tudott, így Jugovits Péter együttese továbbra is esélyese a bajnokság megnyerésének. A VFC taktikusan, kulturáltan futballozva nyert a helyenként durván játszó Fűzfői AK ellen.


Fotó: Veszprém FC

Mérkőzéstükör

Jugovits Péter: Saját magunknak tettük nehézzé a mérkőzést. Az első félidőben nagyon rosszul játszottunk. Szerencsére a szünet jót tett és a fordulás után sikerült gólokat szereznünk. Közhely, de igaz: a kötelezőt a legnehezebb hozni és ez tökéletesen igaz volt a mostani mérkőzésre is.

Radnai Gábor: Az első félidőben nagyszerűen hatástalanítottuk ellenfelünk játékát. A második játékrész elején sajnos gólt kaptunk, de ekkor még benne volt a bravúr lehetősége a mérkőzésben. A játékrész derekán gyors egymás utánban bekapott 2. és 3. gól azonban eldöntötte a mérkőzést. Gratulálunk, és sok sikert kívánunk a Veszprémnek!

Fűzfői AK - Veszprém FC 0:3 (0:0)

Balatonfűzfő, vezette: Bogdán, (Kardos, Bagó)

FAK: Bozsoki Klaudia - Bakonyi Gabriella Judit, Gödri Barbara, Pongráczné Gácser Zsanett - Csupor Katalin Mónika, Stolmárné Tremmel Diána - Majer Kíra, Horváth Pálma, Csupor Anita.
Cserék: Csupor Nikolett, Kovács Boglárka

Veszprém FC: Vecseri Krisztina - Valler Réka, Faddi Zsuzsanna, Égerházi Sára - András Anita, Tömböl Piroska - Kun Bernadett, Várhelyi Barbara, Vojnity Nóra Anna
Cserék: Babos Patrícia, Borbély Gáborné, Dömötör Blanka, Füle Anna Klára, Kis Danica

Gólok: András Anita (39., 56.), Dömötör Blanka (53.)
Sárga lapok:
Pongráczné Gácer Zsanett (42.), Csupor Katalin Mónika (64.)