Indul a kosárlabdaszezon

A mai ellenfél az első fordulóban nagyarányú vereséget szenvedett a csoport egyik esélyes csapata, a jó erőkből álló Nagykanizsa ellen, akik nem titkoltan bajnokságot szeretnének nyerni.

- A Hegyvidék fiatal, feltörekvő csapat, nagyon bízom benne, hogy minden játékosban lesz egy kis drukk a hazai pályának köszönhetően is, az újaknak a debütálás miatt, a régiek pedig már rég játszottak hazai bajnokit. Ez a mérkőzés azok közé tartozik, amit kötelező hoznia a csapatnak. Faragó Péter biztosan nem léphet pályára, nem akarjuk kockáztatni a sérülését, jövő héten kezd el edzeni, reméljük, hogy nélküle is meg tudjuk oldani ezt a feladatot – mondta Molnár István.

A mérkőzés 18:30-kor kezdődik Vetési Albert Gimnázium Tornacsarnokában, a kosarasok várják a szurkolókat.

Szerda: VESC – Pápai KC 89-82 (16-14, 25-28, 26-20, 22-20)

Szerdán a VESC gárdája a Pápai KC csapatával játszott felkészülési mérkőzést a Vetési Gimnázium csarnokában, kiegyenlített küzdelem folyt a pályán, felváltva vezettek a csapatok, az első félidő egy pontos vendégelőnnyel zárult. A harmadik és negyedik negyedben a veszprémi csapat átvette a kezdeményezést, szép kosarakat szerezve végül 89-82 arányú győzelmet arattak a lelkes pápai csapat ellen.

További cikkek