Csak hét percig volt újra első a Veszprém

Igazságos döntetlen született az őszi szezonzáró előtt három fordulóval, a fürediek megőrizték két pontos előnyüket.

A megyei labdarúgó bajnokság első osztályának őszi nagy rangadóján a listavezető Balatonfüred és az őt üldöző Veszprém összecsapása nagy taktikai csatát és lüktető küzdelmet hozott. Az együttesek leszűkítették a területeket, ezért nagyon nehezen lehetett helyzeteket kialakítani. Az első félidőben 2-1 arányban a hazaiak voltak jobbak ebben a mutatóban. Ennek ellenére Lattenstein felső léces lövése állt a legközelebb a gólhoz.


Képgaléria a cikk végén

Fordulás után a fürediek  elaludtak egy alkalommal, és Gálfi a félpályáról indulva lőtt tipikus kontra gólt a területbe passzolt labdából. Néhány pillanattal később Szabó Bence vezethette a kapussal szembe a labdát, de közelről keresztbe ellőtte a jobb kapufánál. Röviddel utána Henn egy lecsorgó labdát lőtt a veszprémi kapuba. Így a VLS csupán csak hét percig került vissza a tabella élére.

mérkőzéstükör

Pető Tamás: Azt gondolom, hogy jó mérkőzést játszottunk, amely magasabb szinten is megállta volna helyét. Mind a két együttes sokat tett azért, hogy megnyerje a mérkőzést. Úgy érzem, hogy nekünk kicsivel több lehetőségünk volt erre, de a döntetlent igazságosnak tartom. Semmi sem dőlt el, még nagyon sok mérkőzés van hátra a bajnokságból.

Sowunmi Thomas: Jó iramú, változatos és küzdelmes összecsapást hozott az ősz rangadója, helyzetekkel itt is, ott is, igazságos döntetlennel.

VLS Veszprém - Balatonfüredi FC 1-1 (0-0)

Veszprém, 400 néző. V.: Rózsa.

VLS Veszprém: Kis - Rédling, Domján, Dobsa, Gunther – Bencze (Kelemen), Vass, Gulyás – Gálfi (Csordás), Molnár, Szabó.
Vezetőedző: Pető Tamás.

Balatonfüredi FC: Mikler – Kós, Rápó (Mód), Ujvári, Reznyák – Takács (Udvardi), Imrik – Imre (Hahn), Lattenstein (Zsigmond), Róth – Henn (Szentiványi).
Vezetőedző: Sowunmi Thomas.

Gólszerzők: Gálfi az 54., illetve Henn a 61. percben.

7

Képgaléria