Naményi Miklós: szeretnénk jövőre az A-csoportban indulni

A B-csoport döntőjében idén a Veszprém és az Oroszlány találkozik egymással. Mindkét együttes célja a feljutás, így nagy küzdelem várható a pénteken kezdődő párharcban. A pályaelőnnyel rendelkező veszprémiek ügyvezetője, Naményi Miklós a BB1.hu-nak elárulta, az osztályváltásukhoz minden feltételnek teljesülnie kell.

- Természetesen a feljutás a célunk, ezért dolgoztunk egész évben, de még előttünk áll egy nagyon keménynek ígérkező párharc - mondta Naményi Miklós, a HOYA-Pannon Egyetem Veszprém ügyvezetője a BB1.hu-nak. – Ha megnézzük a Veszprém elmúlt öt évét, akkor ez folyamatos fejlődést mutat, és ennek most egy állomása az, hogy döntőt játszhatunk. Azt azonban mindaddig nem tudom megmondani, hogy a feltételek adottak lesznek-e, a szövetség engedi-e az indulásunkat, tudunk-e olyan játékosokat igazolni, akikkel neki lehet menni biztosan az A-csoportnak, amíg meg nem nyerjük a bajnokságot. A terveink megvannak, de még vannak kérdőjelek, hogy minden összeálljon. Hangsúlyozom, hogy a szándékunk egyértelmű, szeretnénk jövőre az A-csoportban indulni.

Az OSE Lions ügyvezetője, Beck Ferenc is egyértelműen jelezte, hogy jövőre az A-csoportban szeretnének szerepelni:

– Ez a célunk, nem is lehet kérdés, ezt tűztük ki magunk elé a szezon elején is - mondta Beck Ferenc a BB1.hu-nak. – Ezért dolgoztunk egész évben, hogy ezt elérjük.