Remek kezdés a Liga Kupában

Idei első Liga Kupa mérkőzésén hét góllal nyert a Telekom Veszprém U21-es alakulata a Tatai AC csapata ellen.


Képgaléria a cikk végén

Villámrajtott vett a kis Telekom, a 4. percben a jó védekezés és a jó támadójáték eredményes volt (3:1). Ezután próbálta rendezni a sorokat a vendégek mestere, de nehezen tudtak megbírkózni a kemény bakonyi hátsó alakzattal, és a Bodor-Szuharev-Szűcs trióval támadásban. (16.perc: 12:8).

30 perc után 18:12 állt az eredményjelzőn, bízhattunk a hasonlóan jó második félidőben is.

IMG_6886

Ott folytatták a Gulyás-Ilic vezette legények, ahol abbahagyták, jó védekezés, Palasics védések, majd pedig szép akció gólok jellemezték a játékukat. (44.perc: 26:18)

Az utolsó 15 percben sem változott a játék képe, kicsit kozmetikáztak a vendégek, de így is magabiztos jó játékkal hét gólos győzelem született.

IMG_7046

Gulyás Péter, vezetőedző: A válogatott hét után jó volt látni ezt a játékot. Koncentráltan játszottunk, védekezésben és támadásban is szép dolgokat csináltunk. Napról napra kell fejlődnünk, egyénileg és csapatként is!

Telekom Veszprém U21 - Tatai AC 33:26 (18:12)
Telekom Veszprém U21: Palasics, Mikler (kapusok), Bakos (1), Szrnka (1), Dörnyei (2), Csányi (1), Gombai, Hornyák, Szuharev (7), Sisa (1), Szűcs (5), Dobi (2), Melnyicsuk (3), Bodor (10)
Vezetőedző: Gulyás Péter
Másodedző: Momir Ilic
Gyúró: Kapás Gergő
Csapatorvos: Dr. Szenkovits Péter
Tatai AC legjobb góllövői: Tass 7 gól, Schekk 6 gól

Képgaléria