A Veszprém elköszönt a távozó játékosaitól

A vezetőség csütörtök délután elköszönt a szezon végén a klubot elhagyó játékosoktól: Mirsad Terzictől, Borut Mackovsektől, Dragan Gajictól és Pawel Paczkowskitól.

A szűk körű búcsúztatónak az Aréna tárgyalója adott otthont, a családias hangulatú eseményen részt vett Szabó János klubelnök, Sevinger Zsolt cégvezető, Fazekas Zsolt főtitkár, Nagy László sportigazgató, Lékai Máté csapatkapitány, valamint edzőink, David Davis és Carlos Perez is. Dr. Csík Zoltán vezérigazgató megköszönte az elmúlt évek munkáját és sok sikert kívánt a játékosoknak.

- Őszintén sajnálom, hogy nem az utolsó bajnoki mérkőzésen, a szurkolók előtt tudunk búcsút venni a távozóktól. Bízom benne, hogy az Arénában, telt ház előtt lesz majd erre lehetőségünk.


Fotó: Vörös Dávid

A négy játékos közül Mirsad Terzic 11 év után távozik Veszprémből, 496 mérkőzésen játszott csapatunkban, ezeken 605 gólt lőtt. Terza a lengyel Wisla Plock játékosa lesz.

Dragan Gajic 2016-ban érkezett Veszprémbe, 157 mérkőzés és 675 találat írható a neve mellé. Szlovén jobbszélsőnk a francia Limoges csapatában folytatja pályafutását.

Borut Maskovsek az elmúlt két szezont töltötte csapatunknál, összesen 85 mérkőzésen lépett pályára, ezeken 201 gólt lőtt. Balátlövőnk a Szeged játékosa lesz.

Pawel Paczkowski tavaly nyáron érkezett Veszprémbe, sérülés miatt csak 13 mérkőzésen léphetett pályára, ezeken 30 találatig jutott. A lengyel jobbátlövő a fehérorosz Meshkov Brest csapatában folytatja pályafutását.