Egy évvel hosszabbított a HOYA két alapembere

A mai napon hivatalossá vált, hogy Szabó Péter és Madár András a 2020/21-es szezonban is a HOYA-Pannon Egyetem Veszprém csapatát erősíti majd.

Szabó Péter 2018-ban érkezett Klubunkhoz, és az első évében 15,1 pontot, valamint 4,1 gólpasszt átlagolt az 1989-es születésű, 183 cm magas és 82 kg súlyú irányító. A következő idényt is jól kezdte, ám térdsérülést szenvedett, amely több hónapon át tartó kényszerpihenőre késztette a játékmestert. Ennek ellenére jól tért vissza, és igazi rutinos játékosként segítette csapatunkat a bajnokság hátralévő részében.

Madár András szintén 2018-ban szerződött a Királynék városába. Az 1991-ben született 193 cm magas és 87 kg súlyú irányító-dobóhátvéd mindkét eddigi szezonjában igazi vezéregyéniségnek bizonyult együttesünkben. A 2018/19-es kiírásban 16,4 pontot átlagolt, míg a 2019/20-as csonka idényben 15,1-et. Az egyik legjobb teljesítményét a tavalyi a nyitómérkőzésen mutatta be csapatunk színeiben, amikor is hazai pályán, a Vetési Albert Gimnáziumban 33 pontot szerezve vezette győzelemre a HOYA-t a rivális MAFC ellen.

Csorvási Levente sportigazgató így nyilatkozott a szerződéshosszabbításokról: „Örülünk, hogy a továbbiakban is a csapatunk tagja lesz ez a két kiváló sportember, akik posztjukon a legjobbak közé tartoznak a bajnokságban, és képesek arra, hogy mérkőzéseket nyerjenek meg. Mind a pályán, mind azon kívül vezéregyéniségei lesznek a megfiatalított gárdának. Ő kettejük, valamint Nebojsa Dukic köré próbáljuk felépíteni azt a tehetséges együttest, amely továbbra is versenyképes lehet az NB I. B Piros csoportjában.”