Tréning a sport utáni siker érdekében

A sportolói pályafutás befejezését követő munkaerőpiaci elhelyezkedés megkönnyítése érdekében indít ingyenes képzést a Pannon Egyetem és a VEDAC.

A márciustól májusig tartó Bounceback Tréning elősegíti a vállalkozói gondolkodásmód kialakulását, mélyebb ön- és kompetenciaismeret elsajátítását, az üzleti élet és a vállalkozói készség kulcskompetenciáinak megszerzését, valamint a pályafutásukat abbahagyó sportolók a képességeiket új karrierjükhöz alakíthatják, transzformálhatják.

Többféle oktatási és képzési módszert alkalmaznak a résztvevők számára, hogy a tanfolyam végén mind elméleti, mind gyakorlati ismereteket szerezzenek az üzleti/vállalkozói világba való belépéshez és saját szakmai útjuk egyengetéséhez.

A BOUNCEBACK Match-Making Tool segítségével kiderítik a sportolók számára a legígéretesebb életpályákat, valamint azokat a kompetenciákat, amelyeket a sportpályafutásuk során elsajátítottak, és amelyek adaptálhatóak, valamint egy kis szemléletváltással hasznosnak bizonyulhatnak a karrierjükben.

Az innovatív tréning fókuszában a veterán sportolók gondolkodásmódjának, hozzáállásának, készségeinek és kompetenciáinak megismerése majd összehangolása történik a vállalkozások által támasztott különféle készségek iránti igényekkel a gazdaság különböző szektoraiban.

A képzés trénerei Dr. Kővári Edit, a Pannon Egyetem Gazdaságtudományi Kar docense, tréner és coach, szakterülete a kommunikáció, önismeret, problémamegoldás, üzleti etika, kulturális és érzelmi intelligencia és Kigyós Tamás, a Pannon Egyetem Gazdaságtudományi Kar mesteroktatója, pszichológus, szakterülete a csoportműködés, kompetenciák fejlesztése, konfliktuskezelés, krízismenedzsment.

Több információk és jelentkezés itt: https://www.gtk.uni-pannon.hu/bounceback-trening/

A tréning időpontjai:
1. csoport: 2022. március 19., 2022. április 9., 2022. május 21. (20 fős csoport)
2. csoport: 2022. április 2., 2022. április 23., 2022. május 21. (20 fős csoport)

Helyszín: Pannon Egyetem, Pannon Köztér, 8200 Veszprém, Egyetem u. 10., E épület

Jelentkezési határidő: 2022. február 28.