Teremfocigála a Vetésiben

December 18-19-én rendezik a Vetési Albert Gimnáziumban a Karácsonyi Teremfoci Gálát, színes programmal várják az érdeklődőket.

Szombaton 7:30-tól 20:30-ig tart a program, ahol a hat csoportba osztott, 25 benevezett szenior csapat méri össze tudását, vasárnap pedig gyermekfoci lesz 8:00-tól 11:30-ig utána pedig az előző nap legjobbjai folytatják kieséses rendszerben a küzdelmeket.

Vasárnap gálamérkőzések is színesítik a programot.15:15-kor a 30 évvel ezelőtt Országos Ifjúsági Kupát nyert csapat tagjai mérkőznek meg a Videoton öregfiúkkal. 16:15-kor a Parlament Se csap össze a veszprémi közélet és a városi önkormányzat tagjaiból összeállt csapattal. Az utolsó gálamérkőzést pedig 16:45-kor rendezik, ahol a Lovasok (többek közt Bognár György, Mészöly Géza és a Lázár testvérek) és a megyei közéleti válogatott (kiegészülve Éles Józseffel és Szatmári Jánossal) méri össze tudását.

Az esemény két fővédnöke Porga Gyula, Veszprém Megyei jogú város polgármestere és Dr. Horváth Zsolt, országgyűlési képviselő.