Karácsonyi focigála

Izgalmas mérkőzéseken több mint száz gól eset a kétnapos Carlsberg-Gems Szenior kispályás teremlabdarúgó kupa mérkőzésein.

A szombati csoportmérkőzéseken izgalmas mérkőzéseken alakult ki a továbbjutás. Meglepetésre a több volt NB-s labdarúgót is felvonultató fővárosi Cimborák csapata is elvérzett a csatározások során.
A vasárnapi délelőtt az U 9-es korosztály mérkőzései következtek, ahol az alábbi végeredmény született:

1. Hévíz
2. Veszprém
3. Pápa
4.Tapolca
5. Ajka

A torna legjobb játékosa a veszprémi Szabó Kornél lett. A szeniorok vasárnapi középdöntőjébe 9 csapat jutott, ahol 3X3-as csoportokban zajlottak a küzdelmek:

I.

II.

III.

1. CSÖNGETŐ   6p

1. INTERTHERMO Pápa 4p

1. INTERBETON Siófok   4p

2. ÖHP SZFVÁR 3p

2. TIVAFA                            4p

2. TAREX                          2p

3. HITEL-HÁZ     0p

3. SZENIOR 92 Bp           0p

3. MÉSZÁROS Oroszlány 1p

A hármas döntő eredményei:

CSÖNGETŐ FC – INTERTHERMO 2-0

INTERBETON – INTERTHERMO    2-0

INTERBETON – INTERTHERMO    2-0

A szenior kupa végeredménye:

1. INTERBETON Siófok

2. CSÖNGETŐ FC Veszprém

3. INTERTERMO Pápa

A legjobb kapus Szepesi Mihály (Intertermo Pápa), a legjobb játékos Perger András (Interbeton Siófok), a legtechnikásabb játékos Horváth Tamás és gólkirály Görög Imre (mindkettő Csöngető FC Veszprém)

A gálamérkőzések is remek küzdelmeket hoztak, összesen 14 gólt láthatott a kilátogató publikum.

GÁLA I.:

A 30 éve OIK győztes veszprémi csapat Csík Ferenc és Bognár Péter vezérletével izgalmas csatában 4–4-es döntetlent játszott a Csucsánszky Zoltán vezette VIDEOTON öregfiúkkal.

GÁLA II.:
A veszprémi közélet csapata Rugovics Vendel (VFC USE, 2gól) és Csoknyai István (MKB Veszprém) játékával 2-1 arányban nyert a Parlament válogatottja ellen.

GÁLA III.:
A „Lovasok” csapata (Szabó András, Kénoszt Ferenc, Balog István, Lázár Zoltán és Vilmos) 2 -1-re diadalmaskodott a megyei közéleti csapat felett, ahol Éles József és Szathmári János kézilabdázó is pályára lépett.