Hosszú hétvége, rengeteg mérkőzés

A hosszú hétvégén sem unatkozhatnak a sportbarátok, a veszprémi csapatok ismét több fronton veszik fel a küzdelmet a különböző bajnokságokban.

Az ünnepnapnak köszönhetően a röplabdásoknál dupla fordulót rendeznek a hétvégén, pénteken a férfiak a tabellán éppen mögöttük elhelyezkedő Szolnok csapatát fogadják, míg a lányok a Palota hölgykoszorúját látják vendégül. A lányoknak vasárnap is pályára kell lépniük, egy hosszú utazás után Nyíregyházán kell bizonyítaniuk. Pénteken még női kézilabdásaink is megmérkőznek, az ellenfél az otthon mindegyik csapatra veszélyes, Németh András irányította Vác lesz.

Szombaton egy időben játszik férfi és női labdarúgó csapatunk, előbbiek a kieső helyen álló Celldömölköt fogadják a kötelező három pont reményében, utóbbiak a Pécsi VSK-val mérkőznek, a győztes gárda messze kerülhet a kieső zónától. Este 18 órától két kézilabdás együttesünk is pályára lép, az MKB Veszprém megyei rangadón látja vendégül a gyengélkedő Balatonfüredet, míg az NB2-es VESC az eddig veretlen, listavezető Ács Kinizsi otthonába utazik.

A hétvége zárásaként kosarasainkért izgulhatunk, három hazai mérkőzés után most idegenben szerepel a VESC, az ellenfél a még nyeretlen Budafok gárdája lesz.

Október 23. (péntek)

15:00 Company VRC – Szolnok férfi röplabda, helyszín: Táncsics iskola
17:00 VESC - Palota Böllhoff női röplabda, helyszín: Egyetem, Tornacsarnok
18:00 Váci NKSE – Veszprém Barabás KC női kézilabda, helyszín: Vác

Október 24. (szombat)

14:00 Veszprém FC – Celldömölk férfi labdarúgás, helyszín: Egyetemi Stadion
14:00 Gizella-Veszprémi SE - Pécsi VSK női labdarúgás, helyszín: Jutasi úti műfüves pálya
18:00 MKB Veszprém - Balatonfüred férfi kézilabda, helyszín: Veszprém Aréna
18:00 Ács Kinizsi – VESC férfi kézilabda, helyszín: Ács

Október 25. (vasárnap)

15:00 Nyíregyházi Főiskola – VESC női röplabda, helyszín: Nyíregyháza
18:00 Budafok-Csepel – VESC férfi kosárlabda, helyszín: Budafok