Rangadóra készül a Veszprém FC

Szombaton 16 órai kezdettel a második helyezett Lipót gárdája látogat Veszprémbe. A tavalyi szezon során idegenben 3-0-ra győztünk, itthon gól nélküli döntetlent játszottunk.

Minden csapat ellen győzelmi céllal lépünk pályára, bárki ellen játszunk, legyen akár NB1-es szintű is. Mindenképpen szeretnénk nyerni a Lipót ellen, bár egy nagyon felkészült csapattal állunk szemben, akik NB2-es szintű játékosokkal rendelkeznek – mondta Garai Péter, a VFC ügyvezetője.

-Szabad levonni következtetéseket abból, hogy mi legyőztük azt a Körmendet, aki előtte otthon 2-1 arányban felülmúlta a Lipót gárdáját?

-Ebből a két mérkőzésből nem szabad következtetni a szombati összecsapásra, a Körmend újonc, lelkes csapat, néha kijön nekik a lépés, néha nem. Ezen a szinten minden mérkőzés más, aki szombaton kilátogat a Stadionba egy jó és küzdelmes párharcra számíthat – nyilatkozta Garai Péter.


Forrás: veszpremfc.hu

-Eltiltott, sérült van a csapatnál?

-Eltiltottunk nincs, Varga Tamás, Babos és Kalcsó bajlódik kisebb sérüléssel, de reményeink szerint a hétvégére rendbe jönnek, valamint Soós és Pálfi küszködik betegséggel.

Szombaton minél többen látogassanak ki a Stadionba és bíztassák a csapatot a rangadón!