Télies döntetlen

András Anita fejesgóljával a Gizella szerezte meg a vezetést, de a zord hidegben lejátszott találkozó végén egyenlített a Pécsvárad.

Az elmúlt évben még PMFC néven az NB1-ben szereplő pécsváradiak elleni összecsapáson a veszprémiek nagyon motiváltan kezdtek, és már az első játékrészben több óriási gólhelyzetet teremtettek ellenfelük kapuja előtt, de a befejezések nem sikerültek, így gólnélküli döntetlennel fordultak.

A második félidőben a hazaiak még nagyobb mezőnyfölényben játszottak, és egy támadás végén bűntetőt harcoltak ki, ám ezt a kapufa „hárította”. Röviddel később azonban már a vendégek hálójában táncolt a labda, és további ígéretes lehetőségek adódtak az előny növelésére, ám azok sajnos kihasználatlanok maradtak, és ahogy ilyenkor szokott lenni, egy kósza ellentámadásból jött az egyenlítés.

A hajrában újabb találat már nem született, bár mindkét csapat nyerhette volna. Ennek ellenére a pontszerzés a listavezetőre nézve hízelgő, ezért veretlenségük megőrzésével, maximálisan elégedettek voltak.

Gizella Veszprémi SE - Pécsváradi SE 1:1 (0:0)

Veszprém: Dömsödi - Hülber, Faddi, Szalai, Hogya - Borbély Cs., Németh, Véninger, Kalász (Kis a 89.) - Kun (András a 60.), Piszker (Borbély G. a 86.).
Vezetőedző: Laki Zoltán

Pécsvárad: Magyar - Világos, Hunyadi, Széll, Tóth - Kaiser, Schmidt, Eigner, Varga - Fóris (Kerner a 76.), Török.
Vezetőedző: Lőrincz Sándor

Gólszerzők: András a 65. percben, illetve Kaiser a 81. percben.