Győzelmek éjszakája Esztergomban

A Veszprémi Thai-box SE versenyzői is részt vettek a full contact szabályok szerint rendezett K-1 gálán, Szilágyi Arnold 61 kg-ban nyert.

Október 22-én, Esztergomban rendezték a III. Győzelmek Éjszakája Nemzetközi K-1 Full Contact gálát. Színvonalas utánpótlás, junior és felnőtt mérkőzéseket láthatott a kilátogató közönség. A K-1 full contact szabályrendszere szerint lebonyolított gálára három veszprémi versenyző indult útnak: Kaufmann Péter, Szilágyi Arnold és Hamusics Gergő.

Kaufmann Péter 70kg-ban készült, de a mérkőzést az utolsó pillanatban ellenfele lemondott. Szilágyi Arnold 64kg-ban a 36. mérkőzésén lépett ringbe, ellenfele Oborzil Szilárd a Báthory Gym. Versenyzője volt. Két meneten keresztül nagyon kemény mérkőzést vívtak a felek, Szilágyi fokozatosan felőrölte ellenfelét, és végül a harmadik menet elején technikai K.O.-val legyőzte Oborzilt.

Hamusics Gergő 87kg-ban készült fel a mérkőzésére. Neki sajnos nem volt szerencséje, a második menet elején lábsérülés miatt fel kellett adnia a küzdelmet sokszoros magyar bajnok Karacs Attila tanítványa, Ambrus Márk ellen.

- Négy nemzetközi mérkőzést is láthattunk a gálán, szlovák ellenfelekkel. Színvonalas meccseket rendeztek, a gála sztárvendége Karacs Attila volt. Gratulálok mindenkinek, és további jó felkészülést kívánok. Arnoldnak utólag is gratulálok, keményen készült erre a rendezvényre – értékelt Körmendi Ferenc, a Veszprémi Tjai-box SE edzője.