Nyerj belépőt a Fitt Napokra!

Első alkalommal rendezik meg Veszprémben Tesco Fitt Napokat, mely a budapesti FittAréna sikerén alapszik. Az eseménysorozat első állomását Debrecenben tartották, a budapesti Tesco FittArénára pedig mintegy 4000 sportkedvelő
embert várnak.

December 5-én a résztvevők a legnagyobb hazai fitneszsztárok vezetésével mozoghatnak egész nap, 50 perces órák keretében, és megismerhetik a fitnesz legújabb trendjeit és mozgásformáit.

Nyereményjáték keretében kisorsolunk két páros belépőt a rendezvényre. Vállalkozó kedvű olvasóinknak nem kell mást tenniük, mint nevüket, e-mail címüket és telefonszámukat elküldik az info@hajraveszprem.hu e-mail címre december 1-e (kedd) 24:00-ig.

Akinek nem kedvez a szerencse, elővételben is beszerezheti a jegyet 1000 Ft-ért, vagy a helyszínen 1500 Ft-ért. A jegy ára nemcsak a programokon való részvételt tartalmazza, hanem egy regisztrációs ajándékcsomagot és ingyenes frissítést az egész nap folyamán. A rendezvényre jogosító karszalag átvehető a jegy ellenében a helyszínen, a regisztrációs pultnál.

A résztvevőknek a helyszínen öltözési és csomagmegőrzési lehetőséget biztosítanak a szervezők.

Érdemes tehát kilátogatni a Veszprém Arénába december 5-én (szombaton), és egy jót mozogni, új mozgásformákat is kipróbálni. 

Programok (Kapunyitás: 8:30)

10:00 Varró Gyula Aerobic Performance
Az Aerobic Performance nem más, mint táncos lépések elegye az alap aerobik világával. A koreográfia lehet aszimmetrikus vagy szimmetrikus, de a betanítás mindig logikus és követhető. S természetesen elmaradhatatlan a Performance, amiről Gyula gondoskodik, és amelybe Téged is szívesen bevon. 

11:00 Czanik Balázs Capoeira Aerobik
A Capoeira – táncos elemekkel álcázott – küzdősportot dél-amerikai rabszolgák alakították ki. A Capoeira aerobik ebből a brazil küzdősportból született aerobik mozgásforma, amelyben táncos és a küzdősportra jellemző gyakorlatokkal egyaránt találkozhatunk.

 

12:00 Borsodi Balázs és Lencsés Rita BodyART
A fitnesz evolúciójának legutolsó állomása a jóga alapjaira épülő, gyógypedagógusok alapos ismereteivel alátámasztott BodyArt, amely a fitnesz stúdiók és az otthon tornázók számára egyaránt rendkívül hatékony edzést biztosít. Az óra legfőbb célja, hogy visszaadja a testnek azt a fajta mozgásszabadságot, amelyet az ember egészséges gyermekként természetesnek él meg. Ránézésre egy jóga- vagy pilates órára hasonlít leginkább, ahol a testedzés egyfajta mentális jólétet is eredményez, amely aztán közvetve a szervezet egészére kihatással van.

13:00 Katus Attila Best Body (Alakformálás)
A Pécsi Sasok tagjaként 1997-ben a Világjátékok győztese lett, valamint elmondhatja magáról, hogy hatszoros világbajnok és kétszeres Európa-bajnok lett társaival. Magyarország egyik legkeresettebb személyi edzője. Mint mondja, a testmozgás számára lételem, szerelem és egyben hivatás is.

14:00 Tatarek Rezső Iron Box
Az Iron boksz a boksz ütéstechnikáit ötvözi erősítő elemekkel, az iron elnevezés az edzés keménységére utal.
"Boksz edzéseket tartottam, miközben rájöttem, hogy ezt a mozgásformát be kéne vinni a fitnesztermekbe. Ám az emberek többsége nem szívesen üti meg a másikat. Azt mondtam, csináljunk egy igazi edzést, igazi kombinációkkal, ahogy egy igazi bokszedzésen, de tegyük mindezt zenére."

15:00 Dallos Ágnes Jóga és Pilates
Ágnes az aerobik megjelenése óta ezzel, a testet és lelket is egyaránt karbantartó edzésmódszerrel foglalkozik, folyamatos figyelemmel kíséri az új irányzatokat, és ezeket felhasználja az óráin.

További cikkek