Igazságos pontosztozkodás

Zsinórban ötödik döntetlenjét játszotta az NB2 Nyugati csoportjában Veszprém FC. Vágó Attila legénysége Bajáról hozta el az egy bajnoki pontot.

A BLSE a lassan kínossá váló vereség sorozat megszakítására készült a Veszprém ellen, ami nem ígérkezett egyszerű feladatnak. Nem is volt az.

Az első percekben a vendégek irányították a találkozót, lassan és álmosan játszottak a mieink. Szerencsére ezt az időszakot megúsztuk gól nélkül. Nem úgy a 41. percben, amikor is az egész találkozón rendkívül agilisan játszó Alex egy jobb oldali beadás után csúsztatta a labdát a jobb alsó sarokba.

Nem sokáig örülhettek azonban a veszprémiek, a 44. percben Domokos távoli bombája landolt a kapu jobb oldalában.

A második félidőben mindkét kapu előtt adódtak ugyan helyzetek, de újabb találat már nem született. Így maradt mindkét csapatnak az egy pont, amivel egyik oldalon sem lehettek elégedettek a lefújást követően.

BAJAI LSE KALO-MÉH - VESZPRÉM FC 1-1 (1-1)

Baja, 200 néző. Vezette: Pánczél (Viszokai, Iványi)

Baja: Herbert - Szauter, Zahorecz, Forgács, Villám - Domokos, Szöllősi F. - Balázs (Kormos, a 46. percben), Micskó (Lógó a 67. percben), Varga Z. (Szőllősi T. az 55. percben) - Covic. Vezetőedző: Bognár György

VFC: Varga T. - Garai, Hegedűs, Lang, Bosnjak (Nikolin a 76. percben) - Thiago, Molnár, Hevesi-Tóth, Leitold (Finta a 82. percben) - Novothny, Alex (Czvetkó a 86. percben). Vezetőedző: Vágó Attila

Gólszerző: Domokos a 44. percben, illetve Alex a 41. percben.